writing-img

Teledom

clock-img

28.02.2006, 14:00

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kaj moram narest pri NLB za priklučitev na Teledom? Je treba plačati prijavnino? Moj možek namreč pravi, da ne bi rad plačeval tolikšne provizije pri plačevanju položnic, zato pravi naj si zrihtava Teledom. Tiste, ki ga imate, ste zadovoljne?

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

28.02.2006, 19:22

clock-img

Pikica06

pencil-img

31

Ja, itak! Sploh si ne predstavljam, da bi hodila plačevat račune na banko ali pošto!
Dobila sem ga pa na banki - so imeli neko akcijo za študente in je bilo brez prijavnine. Vprašaj na banki in ti bojo vse razložili.

clock-img

28.02.2006, 19:41

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

A prek teledoma se da plačat položnice???? Jaz ga imam že ene 4 leta, pa ga imam samo za preverjanje stanja na računu (po telefonu).

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

01.03.2006, 15:44

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Lahko plačuješ položnice tudi preko Teledoma.
Provizija banki je 240 sit, do zneska 2000000.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.03.2006, 20:34

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

No, jaz imam itaq dost tele NLB, tako da bom verjetno prestopila k Reifeisen krekova banka. Kakšne izkušnje imate z njo user posted image ?

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

03.03.2006, 07:21

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Oj Bejba, zakaj pa ne bi imela Klika, glede na to da imaš dostop do interneta. Tam je plačilo položnice samo 60 sit, pa lažje je, ker vse sama narediš. Pri teledomu je plačilo položnice približno 170 sit, moraš pa čakat prostega operaterja, pa še gužva zna biti v času plačevanja položnic, tako da čakaš na telefonu tudi 5 minut.
Res je da je pristop do klika 5000sit, ampak to je enkratna naložba, ki ti se obrestuje. Jaz sem še pooblaščena na moževem računu, pa lahko še s tistim računom dostopam.
Prvo sem imela teledom, zdaj pa imam klik že 3 leta, in sem čisto na klik preklopila. teledom uporabim, samo če sem nekje zunaj, pa kaj nujno rabim.

*Kart, ki jih dobimo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali*

clock-img

03.03.2006, 07:51

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

No NLB nas je na skrivaj "razveselila" user posted image
Od petka naprej je menda provizija na kliku 75 SIT.
Barabe so to izpeljali tko na skrivaj z enim sporočilcem v petek popoldne po mailu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem