writing-img

Telefonski priključek

clock-img

10.07.2008, 09:45

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ko smo se lansko leto preselili v novo hišo, z možem nisva vzela telefonskega priključka. Imava pač potegnjene cevi do hiše in omarico PTT na fasadi, zdaj pa bi bilo potrebno potegnit kable v omarico. Zdaj imava kabelski internet, zanimava pa se za Amis. Tam pa potrebujem telefonsko linijo. Amis ima zdaj neki paket, pri katerem ne potrebuješ Telekomovega priključka. Zdaj pa me zanima, če kdo ve, ali je res, da ti Telekom brezplačno potegne kable do omarice, če ne vzameš njihovega priključka (številke)? Ker to mi je rekla na Amisu. Ko pa sem klicala na Telekom, so mi rekli, da pač izpolniš naročilnico, da pridejo njihovi ljudje, potegnejo kable, plačaš 90 € in da dobiš številko. Kaj o kakšnem brezplačnem potegu kablov pa ni bilo nobenega govora. Slučajno kdo ve, kako je s tem?

clock-img

10.07.2008, 10:37

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Do hiše ti napeljejo brezplačno!

clock-img

14.07.2008, 12:33

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Če vzameš, al kako?

Tudi mene to zanima, ker tam kjer sem jaz doma, ni več številke, ker jo je lastnik prenesel na novo lokacijo.

Za koliko časa se obvezeš, če nabaviš navaden telefon? Je tako kot pri ADSLu za dve leti, ali lahko kadarkoli zadevo prekineš?

clock-img

15.07.2008, 00:05

clock-img

martita

pencil-img

734

Jaz skoraj ne verjamem, da bi Telekom karkoli brezplačno delal.user posted image

clock-img

20.07.2008, 16:57

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Nam so s Telekoma prišli kabel povlečt za 2 €(ali 3€, na spomnim se več) za meter.

clock-img

22.07.2008, 07:42

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Ko pa sem klicala na Telekom, so mi rekli, da pač izpolniš naročilnico, da pridejo njihovi ljudje, potegnejo kable, plačaš 90 € in da dobiš številko.

ampak ti ne rabiš številke. tudi naročnine ne boš plačevala.
mi imamo sicer siol tv, ki je tudi na telefonski kabel, pa nimamo tel. številke in nimamo telefona.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem