cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tem. vode in zraka v Žusterni

clock-img

02.03.2005, 09:31

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Koliko je temperatura vode in temperatura zraka v bazenu v Žusterni?
Kako se vam zdi tam? Je primerno za plavanje :racka:z dojenčkom:duda:?
Nisem bila še nikoli, jutri bi šli tja.

clock-img

02.03.2005, 09:39

clock-img

majana

pencil-img

100

voda je primerna, imajo celo en res mini (v smislu nizke vode) bazen za otroke, pa prijetno je urejeno. Temperatura pa je kar prijetna, ni sicer kot v raznih toplicah z vročo vodo, kjer se niti dihati ne da. Pa fajn je, ker je zlana voda, in potem vse skupaj malo čisti nos.

prijetno kopanje!
majana

clock-img

02.03.2005, 11:06

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj jaz se tudi ne spomnim temperatur, ampak je super. Pa tisti mini bazenček za otročke, je še bolj topel od velikega bazena, temp. zraka pa je tudi prijetna-ravno prav.

Ko smo bili na primorskem, smo se šli en dan kopat v Palace, kjer nas je zeblo v vodi in zunaj, v Žusterni pa je bilo tako prijetno toplo.

clock-img

02.03.2005, 14:37

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pokliči pa ti točno povejo za tisti dan kolko je temp.vode inzraka trenutno,saj jaz sem tako nardila

clock-img

02.03.2005, 15:31

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

V glavnem,je zelo mrzlo,bbbrrrrr
en lp:morje:D.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem