writing-img

Temence - rabim pomoc

clock-img

02.03.2005, 08:29

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Jooj, nas mali je dobil temence po celi glavi. Vceraj ga namazem z oljem, potem ga okopam, mu lepo umijem glavo, skrtacim in se je stanje umirilo. danes zjutraj pa so po celi glavi.
Kaj naj storim?:zmeden: Vsa sem obupana.:(( Pa se ravno danes imamo pregled v razvojni amb, mi pa s tako glavico.

clock-img

02.03.2005, 08:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ja nič, ponovi postopek. Jaz sem ta prvemu :duda: z baby oljem naoljila glavico, malo pustila v kapici, nato z mehko otroško zobno ščetko na EASY skrtačila glavico in to je to. Je pa res, da je bil skoraj brez lask.

Skratka, ponovi postopek.

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

clock-img

02.03.2005, 08:43

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

S temenci sem se na tak način borila več kot mesec. Ko sem ji olje pustila na glavi celo noč in jo potem naslednji dopoldan prečesala z mehko krtačko za dojenčke, so izginile dokončno....

LP, Jasna

clock-img

02.03.2005, 08:58

clock-img

Tashaia

pencil-img

98

Mi smo tudi imeli temenca, pa mi je rekla kolegica, da ji je dermatolog svetoval naj mu namaže glavico vsak večer kakšno uro pred kopanjem z oljem, ki ti ga predpiše pediater, potem mu z glavničkom poskušaš čimbolj odstranit temenca in na koncu mu glavico umiješ s šamponom Freederm, ki ga dobiš v vsaki lekarni. To smo mi tudi prakticirali in smo se zelo hitro znebili temenc.
Lp:rozica:

clock-img

02.03.2005, 10:09

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz sem pa slisala, da cisto navadno maslo dela cudeze. Pustiti ga moras na glavi 2 uri in potem pocesati in umiti..

clock-img

02.03.2005, 10:45

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Mi imamo tudi temenca, dalam pa isto kot Jasna D.

lp:)

clock-img

02.03.2005, 14:58

clock-img

urši*

pencil-img

1037

js ge pred kopanjem namažem z mandljevim oljem, pusti 1 uro , skopam , počešem. to sem naredila 2x, še enkrat, pa bo!!!

clock-img

02.03.2005, 15:06

clock-img

Katyj

pencil-img

61

Mi smo pa poskusili vse živo. Nazadnje je pomagalo ribje mazilo namazano in pokrit s kapico za pol ure. Potem smo pa s šamponom in glavničkom s krožnimi gibi spravljali vso zadevo dol.
Postopek smo parkrat ponovili in smo se jih rešili.
LP K

clock-img

02.03.2005, 18:25

clock-img

helli

pencil-img

9

Najboljše je SALICILNO OLJE. Glavico namažeš urico pred kopanjem, otročka oblečeš v kapico, pred kopanjem pa dobro razčešeš. Moja punčka je imela resnično trdovratna temenca, ki jih je dobila skupaj s seborejo, lasišče je bilo kot da bi bilo prevlečeno s hrasto.Jaz sem olje dvakrat pustila na glavici kar čez noč, tretji dan pa namazala glavico še uro pred kopanjem in temenc smo se znebili... Sem pa med vsakim dojenjem nežno prečesala glavico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem