writing-img

Temperatura in O

clock-img

01.04.2009, 17:28

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Imam vprašanje: moja temperatura zelo niha - od 36,4 - 36,8. Zadnje sem imela včeraj, čeprav mi je O test pokazal le šibko testno črtico, torej O nisem imela. Koliko mi mora narasti temperatura, da bom vedela, da imam O?

clock-img

01.04.2009, 18:25

clock-img

divans1

pencil-img

2547

To pa ne vem odgovora. Čisto odvisno od posameznice. Dvigniti se mora na najmanj pol stopinje, pa ta temperatura ni glih točen pokazatelj ovulacije, veš??? Pri redkem procentu žensk res pokaže prav.

clock-img

01.04.2009, 19:03

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Hvala divans1. Ja, vem da temperatura ni točen pokazatelj. Očitno se pri sebi ne morem zanašat nanj. Sicer sva včeraj vseenouser posted image - za vsak slučaj... user posted image  Saj škodit pa ne more, ne?...

No, glede temperature sem pa mislila, da ne niha tako iz dneva v dan, ampak očitno sem se motila... Bom vidla, kaj bo danes O-test pokazal...

Kako si pa ti, divans1?

clock-img

01.04.2009, 19:28

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Ja škodit sigurno ne more, če sta user posted image !!!! Hmm, kako sem jaz? Bolj tako, se mi zdi, da ratujem že prava živčna bombica, veš? Je pa danes 22.dan ciklusa, pa me prsa čist nč ne bolijo, drgače so me pa vsak mesec nekje od 18.dneva naprej do tečke... Ne vem, kot si že sama napisala, meni se tudi zdi pravi ČUDEŽ, da bi mi ratalo zanosit. Nemogoče se mi zdi...

clock-img

02.04.2009, 08:52

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Divans1 ... midve sva pa v istem dnevu ciklusa user posted image  danes = 23. dan. Tudi mene prsa nič ne bolijo, ostali znaki pa kvečjemu počasi napovedujejo tečko, vključno z izcedki nekaj dni nazaj. Upam, da je vsaj par dni še ne bo na spregled, da bodo vsaj ciklusi ostali približno enako dolgi, ker je tako lažje računat O user posted image Kdaj jo ne čakaš?

Hana76 ... pri izračunu O si pomagaj z http://www.fertilityfriend.com/ ... dnevno vnašaš BT, rezultate O testov in drugo, pa ti program izračuna O.

clock-img

02.04.2009, 15:57

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pričakujem jo nekje konec drugega tedna.user posted image

clock-img

02.04.2009, 16:02

clock-img

JanaB

pencil-img

346

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pričakujem jo nekje konec drugega tedna.user posted image

Ne bit žalostna. Držim pesti, da vrageca ne bo!

clock-img

02.04.2009, 16:18

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hvala JanaB, tudi jaz želim tebi isto!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 17:07

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Tudi jaz držim pesti za vse nas!user posted image

Divans1 - been there, done that - en čas sem bila taka živčka, da sem kar po*, če se je kakšna količkaj pereča tema odprla, čeprav sem sicer kar potrpežljiv človek... Tako da te kar razumemuser posted image .

Ja, glede na to, da imata cikel enak, lahko navijamo, da istočasno nalulatauser posted image ,user posted image . Držimo se, ženske!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem