writing-img

Temperaturne žličke

clock-img

05.08.2009, 13:15

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

V pikapolonici sem hotela kupit temperaturne žličke pa mi je prodajalka rekla da so jih umaknili iz prodaje. Baje da je tista snov vsebovala neke nedovoljene nevem kaj user posted image user posted image .Ali ste že slišale za to?

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.08.2009, 13:30

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

05.08.2009, 13:40

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

wtf? mi jih imamo od tommee tippee, pa nevem nič o tem. so še vedno na poličkah. smo pa kupili v BC.
daj, če bo kera vedla kaj več, prosim naj javi.

clock-img

05.08.2009, 13:46

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Jutri grem še v BC in bom tam vprašala. Javim kaj bodo pa tam povedali user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.08.2009, 13:50

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137111

mi imamo takšno, ki eje v kompletu z posodico. dvomim da bi bile ukinjene, glede na to, da so še na spletu v prodaji. morda kakšne druge. sem brskala, pa so bile odpoklicane v letu 2007, za tekoče leto pa nimam nobenih informacij.
tikatonka javi jutri.

clock-img

05.08.2009, 13:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mi smo tudi tem. žlički kupili v BC in še ne dolgo nazaj. Upam,da ni res kaj v tem, ker naša žaba z nobeno drugo žličko noče jesti, kot s to user posted image
Upam, da nam jutri poveš kaj so ti rekli v BC?!

clock-img

06.08.2009, 14:46

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Kopiram iz novo odprte teme:

IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka

Sm bila v BC in so mi razložili za kaj gre. Vsake toliko vzamejo vzorec določenega artikla za analizo. Za tisti čas ko čakajo rezultate analize pa morajo v trgovini odstranit artikel iz prodaje. Prodajalka ni vedela da bi bile te žličke odstranjene iz prodaje. No jaz sem kupila Nubi-jeve so v akciji 1,99€ 2 kos.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

06.08.2009, 16:54

clock-img

naia

pencil-img

347

pa so vam všeč te žličke, mi smo kupili v šparu, mislim da malo čez 2 eur koštata dve in sta mi čist neuporabni. obarvajo se pri ful nizki temperaturi v glavnem sta skoz rozi pa tud jaz probam hrano in vidim da je ok, žlička pa kr roza user posted image

clock-img

06.08.2009, 17:12

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Nisem slišala, res jih pa nisem nikoli kupovala. Sem kupila kar navadne plastične. Se mi zdijo brez veze.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem