writing-img

Tenerifi

clock-img

08.03.2008, 20:35

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Pozdravljene!

Z mojim user posted image  premišljujeva o destinacijah za poročno potovanje.  Le-to načrtujeva v oktobru in razmišljava o Tenerifih. Je bila katera v tem obdobju tam? Kakšno je vreme, pokrajina, ipd.

(Pa pobrskala sem že po iskalniku in našla tudi starejše teme, vendar se ne dotikajo vprašanja o tem letnem času.)

Najlepša hvala!

clock-img

08.03.2008, 20:50

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Midva sva bila avgusta in je bilo toplo,je pa kar pihalo...pomoje bo boljša destinacija za mesec oktober kakšen Dubaj ali pa otočki v indijskem oceanu.

clock-img

08.03.2008, 21:52

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Na našem forumu (novembrske levinje 2007) je mamica z nickom Kanarka, ki z možem in otročkom živi na Tenerifih... sigurno ne bo nič huda, če ji pošlješ ZS in jo povprašaš ... je zelo prijazna user posted image .......me jo stalno sprašujemo v zvezi z življenjem in letovanjem pri njih ....  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

08.03.2008, 22:03

clock-img

bilbo

pencil-img

200

bil 2X oktobra doli, lepo vreme, morje sicer ni toplo, ampak za sprehode in kopanje v bazenih idealno, Vzemi pa Južni del otoka Costa Adeje ali Playa de las Americas

clock-img

09.03.2008, 13:05

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

O super! Najlepša hvala za vaše odgovore! user posted image  

Seveda so še kaki odgovori dobrodošli.

Bilbo - ja, v načrtu imava južno stran otoka. user posted image

clock-img

09.03.2008, 16:32

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Ja se strinjam z bilbo..tudi midva sva bila na jugu, predel costa adeje,mi je lepši kot sever

clock-img

11.03.2008, 08:29

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Južni del Tenerife je dejansko za par stopinj toplejši, ampak za moj okus preveč komercialen, sami hoteli. Meni osebno je lepši severni del Puerto de la Cruz, staro mesto v centru še z tipično kanarsko arhitekturo. Drugače pa imajo na Tenerifi lepo urejen tudi kmečki turizem, vendar pa si daleč od morja.

clock-img

11.03.2008, 10:44

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

las americas je res ful turističen ,medtem ko je na costa adeje bol mirno,bolj upokojenško,ampak nama je to ful pasalo ker ne marava žurk,je pa zelo dobro najeti avto in si ogledati otok ker je res lep.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem