writing-img

Tenis copati

clock-img

04.03.2006, 22:07

clock-img

tjasa10

pencil-img

68

Zanima me od katerega proizvajalca kupujete teniske, pa da so ortopedske.
Naša mala je stara 1 leto in bomao počasi mogli kupit kakšne, ostale čeveljčke ima od cicibana.

Hvala, čau

clock-img

04.03.2006, 22:39

clock-img

india

pencil-img

5342

Mi vse čevlje, tudi teniske kupujemo v Avstriji, pri Deichmanu, vedno kupimo ortopedske, tudi za večje otroke, pa še cene so zelo normalne.

clock-img

05.03.2006, 09:36

clock-img

Ula3

pencil-img

170

mi pa ponavadi Nikece, ki jih naročimo preko supege.si

clock-img

05.03.2006, 10:58

clock-img

Anonimen

Tjasa ne vem kopliko, predvsem glejte, da bodo mehhe, lahke, in da bo znotraj na podplatu usnje. V Nikicah se noga grozno poti, to za take male nogice res ni dobro. Dobre so npr. Fisherprice, pa še cena je ugodna. Imajo jih pa ponavadi v Massu.

clock-img

05.03.2006, 15:19

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Naš ima tudi Nike-ce, kupili smo jih v Hervisu, so mehke, zelo lepo hodi v njih.
Pri nas nima nikoli potnih nog.

clock-img

05.03.2006, 15:51

clock-img

Anonimen

To je pa čudno. Ketr Tiborju se noge sploh ne potijo, ampak v Nikicah in podobnioh supergah, ki imajo znotraj pač umetno zadevo, se noge pač potijo. Odraslim in otrokom. Saj to je v bistvu normalno.
Da ni kaj narobe pri vas?user posted image

clock-img

05.03.2006, 17:35

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mi ji jih še nismo kupili smo pa razmišljali o nike ali geox bolj se nagibamo k geox.

clock-img

05.03.2006, 17:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Dobre so npr. Fisherprice, pa še cena je ugodna. Imajo jih pa ponavadi v Massu.

Se strinjam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.03.2006, 22:16

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Lani sem gledala ene supergice od Fischerprice-a v Massu.Ful lep design(zgledale so kot kombinacija čeveljčka in supergice),usnjen ortopedski vložek,cena pa ugodna(mislim,da cca 5000 sit.Takrat so bile znižane 2490sit).Sem jih hotela kupiti tamalemu,pa ni bilo več številke.user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 5.3.2006 22:19:12 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.03.2006, 23:00

clock-img

b.nika

pencil-img

210

To je pa čudno. Ketr Tiborju se noge sploh ne potijo, ampak v Nikicah in podobnioh supergah, ki imajo znotraj pač umetno zadevo, se noge pač potijo. Odraslim in otrokom. Saj to je v bistvu normalno.
Da ni kaj narobe pri vas?

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Da ni kaj narobe pri vas?user posted image

Joj, kako smo nesramni!
Oprosti, ampak z mojim otrokom ni nič narobe, je normalno razvit 11-mesečnik, ki se normalno poti, če pa nima potnih nogic, pa ne morem napisati, da jih ima.
Sama imam tako službo, da sem večino časa v športni obutvi, ponavadi so to Nike teniske in tudi sama nimam pretirano potnih nog.

No, mogoče smo pa kaj posebnega. user posted image

Splišni še enkrat hvala, bom odšla po nasvet k pediatru, če je slučajno kaj narobe pri nas. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

05.03.2006, 23:01

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Sorry, 2x mi je vrglo citeraj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem