writing-img

Terenski voziček

clock-img

17.07.2011, 10:14

clock-img

Tatkica

pencil-img

33

Prosim vas za pomoč... Od sestre sem dobila voziček, tako da se mi ni bilo treba nič ukvarjat z nakupovanjem in študiranjem, kaj bi bilo najbolj primerno zame... Gre pa za voziček od Inglesine s 4 kolesi in vsemi dodatki, od lupinice naprej... Ker pa živimo na vasi in je v okolici precej makadama, sem pomislila, da s tem vozičkom po takih poteh ne bom prišla prav daleč in zato razmišljam o nakupu še enega terenskega vozička - kakšnega bolj poceni, lahko tudi iz druge roke. Kaj mi svetujete? Vsekakor 3-kolesnih z napihljivimi gumami, za ostalo pa ne vem niti kako naj se lotim!

clock-img

17.07.2011, 14:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.07.2011, 15:44

clock-img

glen

pencil-img

1870

Enega sem vidla za celo 70 eu,ali pa quinny speedy

clock-img

12.08.2011, 09:41

clock-img

anajan

pencil-img

150

Voziček Quinny freestayle. Mi ga še vedno uporabljamo v nemogočih razmerah in nam še ni zatajil.

Vsak dan je nekaj posebnega.

clock-img

12.08.2011, 10:13

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Tatkica

Prosim vas za pomoč... Od sestre sem dobila voziček, tako da se mi ni bilo treba nič ukvarjat z nakupovanjem in študiranjem, kaj bi bilo najbolj primerno zame... Gre pa za voziček od Inglesine s 4 kolesi in vsemi dodatki, od lupinice naprej... Ker pa živimo na vasi in je v okolici precej makadama, sem pomislila, da s tem vozičkom po takih poteh ne bom prišla prav daleč in zato razmišljam o nakupu še enega terenskega vozička - kakšnega bolj poceni, lahko tudi iz druge roke. Kaj mi svetujete? Vsekakor 3-kolesnih z napihljivimi gumami, za ostalo pa ne vem niti kako naj se lotim!

Quinny 3xl
Maxi Cosi Mura

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem