writing-img

Termometer

clock-img

03.01.2007, 13:34

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kakšni termometer uporabljate za vaše user posted image  ?Gledala sem od brauna v baby centru ušesni za 13 tisoč,enga za na čelo ali v uho za 11 tisoč,potem v dm-u tudi braunovega ušesnega za nekaj čez 10 tisoč.Potem pa še grem v lekarno vprašat in mi reče,da ušesnih več nimajo ker baje niso točni.user posted image  Zdaj pa pojma nimam kaj naj kupim 13 tisoč mi je dosti,če ni točn,ne?Kaki termometer priporočate,da je hiter in praktičen hkrati?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

03.01.2007, 13:42

clock-img

*metuljčica*

pencil-img

68

Mi imamo Braunovega (za ušesa) in smo zadovoljni, res pa je, da mi je zdravnica rekla, da se mora 0,3 do 0,4 stopinje odbiti, ker je šele takrat realna temperatura.

clock-img

03.01.2007, 13:43

clock-img

*metuljčica*

pencil-img

68

Aja pa še to, kupili smo ga leta 2004 in za njega plačali točno 15.000 tolarjev v Baby Centru.

clock-img

03.01.2007, 14:09

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

ja, meni so tudi v lekarni rekli tako, pa smo nabavili kar tanajbolj navadnega. Ampak ne kaže točno, če slabo nastaviš ali nekaj takega, če pa znaš prav nastavit, naj bi bili točni. Ker ravnob poceni pa niso, ne.

clock-img

03.01.2007, 14:12

clock-img

MH0

pencil-img

118

Zdaj meri verjetno že točno, vprašanje je le, če je izmerjena vrednost zanesljiva. V navodilih pa itak piše koliko bo v primerjavi s klasičnim (ne vem kje merjeno) pri kateri starosti pokazal.

clock-img

05.01.2007, 14:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi uporabljamo ušesnega mislim da Omron ali nekaj podobnega, se ga kupi v lekarni. Pred skoraj 2 leti je bil nekje 12 tisoč (SIT), pri zdravniku pa itak vedno povem, da je bila vročina merjena v ušesu. Tako da ne vem, zdi se mi kar realna temp. Je pa res hiter (4 sec) in praktičen, pa tudi higienski, ker imaš posebej nastavke, ki se menjajo.

clock-img

05.01.2007, 14:44

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

mi prisegamo kar na standardnega z živim srebrom,
Mi je še P rekla da je od vseh najbolj zanesljiv.
Imeli smo tudi elektronskega. In ko smo primerjali temp. je bila razlika tudi do 0,5°C razlike.user posted image

clock-img

08.01.2007, 15:34

clock-img

MH0

pencil-img

118

Hja, saj pravim. Včasih je vseeno dobro navodila prebrati. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem