writing-img

Termometer za uho!

clock-img

21.11.2004, 15:12

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hojla punce,
Rada bi kupila termometer za uho,pa ne vem kateri je res dober!A mi lahko svetujete?Slišala pa sem tudi veliko kritik....ampak meni se še vedno zdi zelo praktičen-je hiter pa še med spanjem lahko zmeriš..
pa-pa LadyB.

clock-img

21.11.2004, 15:14

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi imamo od Braun, samo ga še nismo uspeli uporabiti, ker smo ga ne dolgo nazaj dobili za darilo za našega dojenčka :)

clock-img

21.11.2004, 15:16

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Drugače se pa meni kljub kritikam še vedno zdi to najboljša rešitev.. sploh pa sedaj ko se dojenčkom več temperatura ne meri v ritki, ampak pod pazduho. Sigurno je najhitrejša varianta ušesni... Nam so v porodnišnici temperaturo tudi z njim merili..

clock-img

21.11.2004, 15:19

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Mi imamo tudi termometer za uho od Brauna. Super je. V sekundi veš ali ima :duda: vročino ali ne. Pa natančen je tudi. Mi ga stalno uporaljamo.
:muca:

clock-img

21.11.2004, 15:21

clock-img

niki5

pencil-img

1902

analizapola, a poveš koliko odšteješ stopinj, da dobiš realno temperaturo? Po tistih navodilih meni ni nič jasno :zmeden:

clock-img

21.11.2004, 15:32

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Pravijo da je temperatura v ušesu višja za 0.5 stopinje od temperature pod pazduho.
Ko je bila naša :duda: bolna sem merila v ušesu in pod pazduho in prisla do takšnih vrednosti.
ko pa smo bile pri zdravniku so ji zmerili Temperaturo v ritki in je bila celo višja za 0.4 stopinje višja kot v ušesu.
:muca:

clock-img

21.11.2004, 15:35

clock-img

niki5

pencil-img

1902

hvala!
zanimivo, meni so pa rekli, da več ne merijo temperature v ritki, očitno kakor kdo..

clock-img

21.11.2004, 15:58

clock-img

mammika

pencil-img

860

Men je pa pediatrinja sam rekla da naj mu kar v ritki merim ker je hitro pa še zanesljivo in da je 0.5 razlike kot pa pod pazduho .....
Je pa zih dobr tale stvarca za ušeska...

clock-img

21.11.2004, 16:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ful so dobri termometri za usesa, samo vsak kaze malo drugace. Pa saj to lahko ugotovis, ce si zmeris se z navadnim, koliko je razlike. Edino ena stvar pa obstaja, ki me je cisto zmedla. Zadnjic je imel nas najmlajsi vrocino, kar zarel je, pa zmerim 37, pa je se bolj zarel, pa zmerim 37,5. Tako cudno se mi je zdelo. Sem mu zmerila se z navadnim, pa je bilo 40! Po tem sem pa probala, ce tale usesni termometer tudi meri pod pazduho v 1 sekundi. In je pokazal 40!Zgleda, da vsi otroci nimajo razgretih uses, ceprav imajo vrelo glavo. Bom pa naslednjic merila z usesnim pod pazduho. Kaj pa potem - vseeno je hitrje kot z navadnim.
Cim manj vrocine in lep dan:)

clock-img

21.11.2004, 19:43

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

definitivno Braun. zelo natančen, zmeri v eni sekundi. jaz sem zelo zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem