cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Termometri, ki jim zaupate

clock-img

19.03.2007, 11:20

clock-img

smeska

pencil-img

73

Doma imam dva termometra: Braunovega ušesnega in navadnega digitalnega. Ušesni "laže" - ko sem imela sama 38 vročine mi je ušesni kazal glede na priložene tabele, da je moja telesna temperatura v mejah normale. Sama namreč tudi točno vem, kdaj imam vročino- ker se ponavadi takrat podobno počutim.

Poraja pa se mi vprašanje, s katerim termometrom naj merim temepraturo mojemu pikecu. Ker pri navadnem digitalnem skoraj ne zdržimo do konca, ker je malo bolj živahne sorte.

Torej, katere termometre uporabljate za svoje dojenčke? Pa da so zanesljivi.

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

clock-img

19.03.2007, 11:30

clock-img

eya

pencil-img

4615

Za na hitro zmerit je ušesni fajn, samo ga je treba pravilno usmerit-proti bobniču. Sicer se mi zdi pa najbolj zanesljiv živosrebrni, pod pazduho.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

19.03.2007, 11:37

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Klasični termometer ali pa digitalni , pa izmerimo v ritki. Z digitalnim traja samo 40 sekund. Imamo pa tudi tega ušesnega pa res laže.Verjetno res ne znamo delati z njim.user posted image

clock-img

19.03.2007, 12:58

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Jaz ušesnemu ne zaupam, zato ji kar z digitalnim merim.

clock-img

19.03.2007, 13:07

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Jaz kr zaprisegam na čisto navadnega. Imela pa sem enega, digitalen, ki si ga potegnil od ene sence čez čelo na drugo senco, pa mi je kazal dokaj točno. Mogoče sem imela srečo. Ušesni, pa mi ni ok. Na eni strani ji merim ima vročino, na drugem ušesku ne,...in ugotovim, da je eno uho vneto in to moti.Ah,...

clock-img

19.03.2007, 16:05

clock-img

Anonimen

Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo.

clock-img

19.03.2007, 20:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Splišni mi se tudi termometra "roka na čelo" ali "poljub na čelo" poslužujemouser posted image . sicer pa ko s k dr. spravlajmo potegnem ven digitalnega za pod pazduho.

clock-img

19.03.2007, 22:09

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Navaden živosrebrni pod pazduho je najbolj ziher, ampak merim takrat ko sem ziher da ima vročino, drugače pa sam po mojem občutku, ustnice na čelo.

clock-img

20.03.2007, 01:23

clock-img

petra81

pencil-img

733

Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim!

clock-img

20.03.2007, 08:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Mnei tudi navadni digitalni nobeden več prav ne pokaže. Kar 34 pa 35 pa take fore. Včasih so vsaj navadni digitalni prav kazali, zdaj pa še te ne več. Tako da jaz merim z enim brzinskim digitalnim, potem pa če se mi zdi, da bi znal ta nakazat vročino, pa še z živosrebrnim zmerim, če že moram točno vedeti, koliko je. Sicer pa uporabljam predvsem sistem roka na čelo.

Evo enako...
Zadnjič sem bila 3x podhlajena user posted image user posted image

clock-img

20.03.2007, 08:41

clock-img

zungi

pencil-img

290

jaz merim z digitalnim in to v ritko, da gre hitreje. Imam pa dva, če mi je slučajno eden sumljiv, da pol lahko preverim še z drugim user posted image
Ušesnega nimam ravno zaradi tega, ker sem slišala, da niso najbolj natančni.

clock-img

20.03.2007, 08:42

clock-img

pika30

pencil-img

1150

IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Jaz tudi ne zaupam ušesnemu! Ji kar z navadnim digitalnim pod pazduho merim!

Pri nas isto!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

20.03.2007, 09:06

clock-img

gogi73

pencil-img

60

Jz merim kr z navadnim v ritki, ali pa z digitalnim, ki res traja manj časa.
Sem mislila tudi sama nabaviti ušesnega, pa vidim, da ni ravno najboljši.

clock-img

20.03.2007, 09:54

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Mi merimo z digitalnim, ki pokaže v 10 sek, ampak zelo redko pokaže čez 36 stopinj - tudi meni user posted image . Drugače pa večinoma ustnice na čelo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

20.03.2007, 10:14

clock-img

Anonimen

jz mam digitalnega za pod paduho pa unga duda termometer pa oba točno kažeta...

clock-img

20.03.2007, 10:33

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz pa z Braunovim ušesnim nobenih težav. Sicer je normalna bazalna ene pol st. višja kot smo navajeni, ampak je do sedaj točen.
Sicer bi si pa kaj takega nabavila, Lanaform 4 v 1, za v ušesa, infrardeč in navaden okoljski:
user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:58

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Jaz imam dudo termometer in sem mu jo nekajkrat dala, ko mu že na pogled ni bilo nič narobe, tako, da sem videla, kolk je pri njemu normalna temperatura. Računam na to, da če bo povišana, bomo videli odstopanje, tudi,če bi kakšen drug pokaal drugačno normalno in povišano temperaturo, upam pa, da bo to čimmanjkrat.

clock-img

20.03.2007, 13:00

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Mi imamo Lanaform, ki ga omenja Putka in se mi zdi zelo zanesljiv. Najbolj mi je všeč, da po nekaj sekundah sam zapiska, da je izmeril in ni treba šteti sekund.

clock-img

20.03.2007, 13:08

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

z 10.let starim Braunovim ušesnim - naš še vedno kaže tako kot treba user posted image

clock-img

21.03.2007, 11:36

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Merim z navadnim digitalnim v ritko in mislim, da je precej natančen. Problem je, da merim zelo pogosto, sem kar obsedena s tem. No, merim takrat, ko se mi otroka zdita topla na dotik.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

21.03.2007, 14:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

jz uporablajm ustnice ali roka na čelo če se mi zdi topla pa izmerim z digitalni pod pazduho in enkrat se mi je zazdela topla in termometer je to potrdil (po cepljenju je imela 37,9)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem