writing-img

Test CB!

clock-img

10.09.2008, 10:38

clock-img

Anonimen

Naredila sem test CB in se je prikazal +. Test sem šele naredila, ko je bila zamuda.  Naslednji dan sem pogledala še enkrat test in + ni več viden. Nimam pa nekih ekstra močnih znakov nosečnosti, malo sem napihnjena in malce imam tak čuden občutek kot, da mi bo malo slabo. Zdaj sem pa malce zmedena ali je ta + user posted image  ali pa ni. Se bom tudi naročila pri g, me pa je tako strah da bom prišla tja in mi bo rekel, da nisem user posted image . V zdra. domo v laboratoriju pa ne delajo samoplačniško krvnih testov.

clock-img

10.09.2008, 10:44

clock-img

Anonimen

Oj, no še ena taka kot jaz. Pojdi v Adria lab kjer po treh urah dobiš izvid krvi in boš vedela pri čem si- no jaz sem bila, pa grem čez dva dni ponovno, ker me zanima če hormon raste- potem je OK, če pa ne narašča pa bo verjetno prišlo do user posted image . Pred pol leta se mi je to že zgodila, tako da upam, da se bo jutri hormon vzdignil in da dobro napredujem, ker tudi jaz nimam nikakršnih znakov.

LP

clock-img

10.09.2008, 10:46

clock-img

little angel

pencil-img

477

na vseh testih pise da po 10 minutah vec niso veljavni. tako da mislim da si vseeno noseca. drzim pesti!

clock-img

10.09.2008, 10:48

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

test po 10 minutah od rezultata ni več veljaven. če ti je test pokazal plus, naslednji dan je pa izginil, si skoraj zagotovo noseča.

clock-img

10.09.2008, 10:52

clock-img

Anonimen

Tako sem si želela tega otroka, da sem še kar v šoku in sploh ne morem verjet, da sem noseča. Najraje bi se od veselja razjokala po drugi strani pa me je strah, kako bo vse potekalo. Punce hvala za pomoč.

clock-img

10.09.2008, 10:54

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

bodi vesela, da ti je uspelo user posted image
čim bolj misli pozitivno, saj veš da to vse vpliva na user posted image
držim pesti, da bo vse tako, kot mora biti user posted image user posted image

clock-img

10.09.2008, 12:56

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

če je bil +, potem si ziher noseča.user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.09.2008, 18:38

clock-img

Raguel

pencil-img

338

Zakaj pa ne ponoviš še enkrat CB ? Bolje dati nekaj evrov kot pa biti v nevednosti....V vsakem primeru pa ti želim,da se ti pokažeta user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

10.09.2008, 20:07

clock-img

klavdiy4

pencil-img

606

Držim pesti zate...in veliko user posted image user posted image  za srečo, da ti je uspelo... Meni se je zgodilo, da mi je najprej pokazal , da nisem in , ko sem test ponovila drugi je bil pozitiven.... Celo črtici nista več izginili user posted image

clock-img

11.09.2008, 06:22

clock-img

Anonimen

Punce hvala za nasvete. Bom kupila še en test pa bom videla kakšna je situacija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem