cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Test in slabost

clock-img

09.01.2009, 07:57

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me kdaj ste naredile test in ugotovile da ste noseče.Danes naj bi naredila test za nosečnostuser posted image pa me zanima ali ga naredim že danes ali naj še počakam.Imam podobne znake kot da sem noseča špika v jajčnikih, slabost skoz moram jesti če ne slabost...kaj menite 

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.1.2009 18:28:53 >

clock-img

09.01.2009, 08:13

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

test se dela lahko na  prvi dan izostanka menstruacije.

clock-img

09.01.2009, 08:20

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

meni zamuja dva dni... čez vikend še počakam potem pa po test

clock-img

09.01.2009, 10:05

clock-img

sontschica

pencil-img

904

jaz sem ga delala na dan, ko naj bi prišla user posted image , pa je bil negativen. naslednji dan, ko sem ga vzela iz smeti, pa se je pojavila še druga črtica, ki mi je dala malo upanja. potem sem mislila, da bom test delala šele čez en teden, vendar nisem zdržala, delala sem ga 3. in 5. dan zamude in obadva sta bila +

clock-img

09.01.2009, 10:17

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

NANA123 ti ga le naredi pa poročaj. Držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2009, 11:40

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Js sem ga delala en dan pred predvideno user posted image , pa sta bili jasno vidni user posted image . Me je pa že nekaj dni prej špikalo v jajčnikih (običajno me je pred M) in grozno slabo mi je bilo brez kakšnega poznanega razloga. 

clock-img

20.03.2009, 14:12

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: NANA123

Zanima me kdaj ste naredile test in ugotovile da ste noseče.Danes naj bi naredila test za nosečnostuser posted image pa me zanima ali ga naredim že danes ali naj še počakam.Imam podobne znake kot da sem noseča špika v jajčnikih, slabost skoz moram jesti če ne slabost...kaj menite 

Meni je tudi slabo, ampak test je pokazal negativno.user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 16:27

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

ja odvisno je, kdaj imaš ovulacijo, če je bolj na začetku ciklusa, ti lahko user posted image  pokaže že pred M, če pa bolj proti koncu, pa šele po M kakšen teden. Res je odvisno. Ampak, če misliš, da si user posted image , ga kar naredi in nam poročaj. Saj zgubiti nimaš nič. Ker to čakanje tudi ubija ... jaz nikol ne morem čakat user posted image

clock-img

08.04.2009, 17:45

clock-img

zoja88

pencil-img

21

Lepo pozdravljene!
Danes zjutraj sem naredila test in me zanima naslednje.
Pokazali sta se mi user posted image ampak 2 ki kaže nosečnost je bila samo pol zelo izrazite pol pa bolj slabo vidne.
Sedaj me zanima če bi lahko to smatrala kod nosečnost?
Hvala

clock-img

08.04.2009, 18:29

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

priporočam ti da narediš CB! ampak po mojem si user posted image !

čestitke!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem