writing-img

Test pred izostankom M

clock-img

03.08.2008, 13:03

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Ali obstaja moznost, da test pokaze user posted image  1-2 tedna pred predvideno menstruacijo, ce bi zanosila takoj prvi teden po zadnji M (pred ovulacijo)?

clock-img

03.08.2008, 13:33

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Možno je, če menstruacija ni bila prava in je bila samo vgnezditvena krvavitev.  Sicer pa brez ovulacije zanositve ni!

clock-img

03.08.2008, 13:38

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Kolegici se je zgodilo, da je zanosila 1. dan po koncani M. Zanima me, ce test ze kaj pokaze pred zaostankom ali ni mozno.

clock-img

03.08.2008, 15:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če je tako hitro zanosila, ji bo mogoče pokazal kakšen dan dva prej, 2 tedna pa nikakor ne.

clock-img

03.08.2008, 19:50

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: bejbika81

Ali obstaja moznost, da test pokaze user posted image  1-2 tedna pred predvideno menstruacijo, ce bi zanosila takoj prvi teden po zadnji M (pred ovulacijo)?

Kako lahko zanošiš pred ovulacijo user posted image

Na testu je lepo obrazloženo kdaj se ga opravi. Ti ga sicer lahko delaš ampak bo to stran vržen denar.

clock-img

03.08.2008, 20:04

clock-img

Anonimen

Kolegici se je zgodilo, da je zanosila 1. dan po koncani M. Zanima me, ce test ze kaj pokaze pred zaostankom ali ni mozno.

Ta "kolegica" te je mal nategnila al kako?user posted image  Kdaj je pa ona delala test, da ve, da je zanosila 1 dan po končani M? Al je samo tisti dan seksala, pa potem tri tedne nič?user posted image  Kako veš, da je točno tisti dan? Potem ne rabiš testa al kako?
Verjetno čutiš fižolček v trebuhu al kako?user posted image

Mater, sama vprašanja so me. Res mi je zanimiv fenomen delanja CB testov.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

Ja če imaš ful kratke cikle, tam na 20 dni, pa M 7 dni, seksaš zadnji dan, semenčeca preživijo ene tri dni in se oplodi....je možno da takrat zanosiš ja. Če maš pa ciklus 30 dni pa glih ni možno.

Drgač pa pač delaj test. Ker to ni čarovniški forum in ti nihče ne zna povedat al bo pokazal al ne, al si noseča al ne, al....
Lahko predvidevamo. Predvidevam da ti ne bo pokazal. Če mi ne verjameš pa probi.

clock-img

03.08.2008, 20:35

clock-img

kokodajsa

pencil-img

43

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja če imaš ful kratke cikle, tam na 20 dni, pa M 7 dni, seksaš zadnji dan, semenčeca preživijo ene tri dni in se oplodi....je možno da takrat zanosiš ja. Če maš pa ciklus 30 dni pa glih ni možno.

Drgač pa pač delaj test. Ker to ni čarovniški forum in ti nihče ne zna povedat al bo pokazal al ne, al si noseča al ne, al....
Lahko predvidevamo. Predvidevam da ti ne bo pokazal. Če mi ne verjameš pa probi.

Hja, no... Mariskatera se s teboj ne bi strinajalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi slepa kura zrnje najde.

clock-img

03.08.2008, 20:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz sem delala test en teden pred menstruacijo. In je bil pozitiven. Raje pa počakaj do dneva, ko bi morala dobit menstruacijo, ker se ti lahko marsikaj neprijetnega prišpara. enkrat, ko sem naredila test, je pokazalo, da je, pol pa je vseeno prišla menstruacija in je šlo naprej. No pol pa je res blo. V veliko, veliko primerov pride do oploditve, pa pol ženska niti ne ve, ker gre proč z menstruacijo oziroma se ne obdrži.

clock-img

04.08.2008, 13:04

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Kolegica mi je rekla, da je seksala 1. dan po M (ker je bil njen dragi drugace sluzbeno odsoten), test je naredila 9. dan po izostanku in je bila noseca.

Sicer saj vem, da moram pocakat s testom, ampak sem tako neucakana...

Drzite pesti, da bo kaj ratalo...

Hvala

clock-img

04.08.2008, 13:09

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Aha, ji je že izostala M in pol je delala test? Ja, pol pa ok. Je pač zanosila takoj po M. Saj O ni nujno na sredi cikla, tako je v teoriji, v praksi pa je lahko tudi takoj po ali tik pred M.
Počakaj, da ti bo zamujala vsaj en dan in naredi test.

Srečno!

clock-img

04.08.2008, 13:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

idi stat v kopalnico, pa čakaj, če se ti kolcne.

ups, ne, ta metoda pri tebi ne velja ker si mogoče že en teden pred M.....user posted image

vprašaj serendipity....

...vox populi...

clock-img

04.08.2008, 14:22

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Kolegica mi je rekla, da je seksala 1. dan po M (ker je bil njen dragi drugace sluzbeno odsoten), test je naredila 9. dan po izostanku in je bila noseca.

Sicer saj vem, da moram pocakat s testom, ampak sem tako neucakana...

Drzite pesti, da bo kaj ratalo...

Hvala

Ne samo da držim pesti, še molim zraven! user posted image

clock-img

04.08.2008, 14:51

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Globoko upam, da si noseča, ampak trenutno to ve samo stric Nostradamususer posted image

clock-img

04.08.2008, 14:54

clock-img

rija

pencil-img

15589

draga raho,
veš, da cenim tvoje mnenje, ampak velika napača se je zanašati na nostradamusa....ker tudi on ni več, kar je billllluser posted image

...vox populi...

clock-img

04.08.2008, 14:55

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Pol pa grem poklicat mojo prijateljico Nado (Romkinjo) - če je vedela pri meni, bo pri uporabnici, ki je postavila vprašanje tudiuser posted image

clock-img

04.08.2008, 14:58

clock-img

rija

pencil-img

15589

boljša in predvsem preverjena varianta user posted image

...vox populi...

clock-img

04.08.2008, 15:22

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Ali pa vprašaš kakšno šlogarco. Tudi ta ti lahko bolj točno pove.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

04.08.2008, 17:08

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Ja, mislim, da sem res nekje 1 teden pred morebitno M...

Upam, da se ne prikaže user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem