cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Testi - nujno zlo

clock-img

15.06.2006, 15:28

clock-img

trma79

pencil-img

99

Sem bila prejsnjic pri ginekologinji in ko sem ji potozila, da si zelo zeliva user posted image , me je naročila na ultrazvok, omenila pa je tudi pregled semena (moj dragi).
Je to slednje nujno? Obcutek imam, da mu bo skrajno neprijetno...saj ne, da ne bi bil pripravljen potrpet, ampak...
Sam pa je ze enkrat oce, tako da mislim, da ni z njegovo spermo nic narobe.
Kako naj to razložim ginekologinji?

clock-img

15.06.2006, 15:51

clock-img

tosja

pencil-img

3706

To pa res ni tako hudo!!!!!!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image
Ko si že na tem forumu, poglej še na :UPAJMO SKUPAJ user posted image tam boš prebrala RESNIČNE ZGODBE kaj so pripravljeni dat skozi pari, da zagledajouser posted image user posted image . In da svojo ljubezen kronajo zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zato: NIČ BAT!
lp, tosjauser posted image

clock-img

15.06.2006, 16:13

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Aja, pa še to frizerka prosi: OLAJŠAJTE MI PROSIM DELO!!!! - testi spadajo na forum UPAJMO SKUPAJ!
lp, tosja

clock-img

15.06.2006, 21:31

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Čao!

Tudi jaz sem IVF-jevka. In samo dve stvari:
1. odgovor glede preiskav Trmi: koliko so preiskave nujno zlo je zlo relativno vprašanje, pač glede na to, koliko časa in kako težko s strani obeh partnerjev je otrok že pričakovan. namreč - verjemi mi, da se z meseci neuspehov meja tvojih kriterijev, akj si pripravljena narediti za otroka, niža. Na koncu si pripravljen narediti skoraj vse, in to brez nepotrebnega jamranja in stokanja. TAko pač vzameš stvari! Vidva očitno še nista v tej fazi, vsaj ne še oba! No, dosti je tudi odvisno od zaupanja med vama in človekove zrelosti.

2. odgovor Tosji glede tem: Po mojem tale tema bolj paše v težave z zanositvijo, kjer so take in drugačne preiskave!

LP

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

16.06.2006, 06:58

clock-img

trma79

pencil-img

99

HVALA!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem