writing-img

Testi na prenosljive bolezni

clock-img

06.12.2006, 11:13

clock-img

Anonimen

Punce, bom anonimna, ker bom dala eno glupo vprašanje in me je malo sramuser posted image .

Ko ste, pred postopkom IVF, dale kri za prenosljive bolezni (HIV, hepatitis...) vas je kaj zvijalo od straha, da bo pozitivno? Ali ste bile 100%, da bo negativno? Mislim, če nisi šla ravno devica v zakon oz. sedanjo vezo je vse mogoče a ne?

Jaz vem, da me bo tisti dan ko bom čakala na rezultate fajn zvijalo po želodcu!

clock-img

06.12.2006, 12:07

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Če ti čisto odkrito povem, sploh nisem mislila na to, kaj vse bi lahko bilo narobe, pa tudi pri meni ni bil moj mož prvi, tako da, sprosti se, vse bo vredu.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

06.12.2006, 13:31

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Midva pa sva se šla, preden sva se poročila in preden sva začela delati otroke testirati. Zanositi s kakršnimi koli dvomi, je zame neodgovorno. In kot rečeno, ljudje se v mladosti ne obnašamo ravno angelsko, ane?

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

06.12.2006, 15:08

clock-img

Anonimen

Ja, nuala se popolnoma strinjam s tabo. Sej zato sem po eni strani vesela, da bom to opravila in ful vesela bom ko bo to za mano.

Nuala, a tebe ni bilo nič strah? Mene stisne samo ko pomislim!! Po mojem bo treba kakšen apaurinček tisti dan spit, čeprav to ni v moji navadi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem