writing-img

Tetra majčka, makro majčka???

clock-img

24.09.2008, 16:11

clock-img

Anonimen

Alo! S prijateljico bereva en seznam kaj vse potrebujemo za novorojenčka, no in v njem piše toliko in toliko tetra majčk in toliko in toliko makro majčk ... A mi lahko katera razloži kakšna je razlika?

clock-img

24.09.2008, 16:14

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mako, ne makro majčke.

Vse so bombažne, samo malo drugače je obdelan.

Jaz nisem imela teh majčk, ker so ponavadi na trakce, pa se mi ni zdelo praktično. Pri nas so se najbolj obnesli bodiji na preklop, s pritiskači.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.09.2008, 16:14

clock-img

crci06

pencil-img

1854

clock-img

24.09.2008, 16:25

clock-img

Anonimen

Hvala za tako hitre odgovore! user posted image

clock-img

25.09.2008, 10:06

clock-img

tamala_82

pencil-img

254

Majčke nam nikoli niso potegnile, pa naj bodo mako ali tetra. Bodiji so veliko bolj praktični. Na začetku na preklop, da ne rabiš vleči čez glavico, kasneje pa navadne. Pa še zdej nismo pristaši majčk ... očitno bodo pri nas bodiji vedno zakon user posted image  

clock-img

25.09.2008, 10:43

clock-img

majči22

pencil-img

735

Jest pa majčke zelo veliko uporabljam, lahko rečem da jo ima vedno gor.
Men so zelo praktične. Oblečeno jo imam nad bodijem spodaj pa hlačke in po potrebi še nogavičke oziroma copatke.

clock-img

25.09.2008, 10:50

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

Majčke nam nikoli niso potegnile, pa naj bodo mako ali tetra. Bodiji so veliko bolj praktični. Na začetku na preklop, da ne rabiš vleči čez glavico, kasneje pa navadne. Pa še zdej nismo pristaši majčk ... očitno bodo pri nas bodiji vedno zakon user posted image  

Enako, če je imela trikrat v 4 mesecih majčko gor pol je ogromnouser posted image , smo tudi bolj pristaši bodijev.

clock-img

25.09.2008, 12:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2008, 20:14

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Tudi mi smo majčke oblačili samo v porodnišnici, potem pa bodije na preklop - so zakon!

Žiga je car!

clock-img

25.09.2008, 20:29

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi teh majčk nikoli nismo uporabljal, sploh so vse te stvari, ki se zavezujejo s trakci bolj tema, pa res je da so bodiji veliko bolj praktični.

clock-img

25.09.2008, 21:02

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Tudi mi smo majčke oblačili samo v porodnišnici, potem pa bodije na preklop - so zakon!

mi enako. mogoče te majčke bolj prav pridejo tistim, ki morajo široko povijat zarad kolkov.

clock-img

25.09.2008, 22:06

clock-img

Leiah

pencil-img

217

Mi smo imeli tudi te majčke. S trakci mi niso všeč, tako da smo kupili na preklop, tako kot bodiji in so mi zelo prav prišli. Tudi na morju ko smo mu nogice in rito namakali v vodi user posted image

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem