cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teva - spet...

clock-img

24.05.2012, 16:33

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

A je bila katera v njihovi trgovini Teva outlet v Trzinu? Kakšna je kaj ponudba in seveda cene? Dost ceneje?

clock-img

24.05.2012, 19:58

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

A je bila katera v njihovi trgovini Teva outlet v Trzinu? Kakšna je kaj ponudba in seveda cene? Dost ceneje?

Ceneje čisto nič. Imajo redne cene. Ponudbe veliko. Ob razprodajah je pa res razprodaja: -50% in gre skoraj vse v nekaj dneh - kasneje težko dobiš kaj v več številkah.

clock-img

24.05.2012, 20:12

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

sazi,
razprodaja je takrat, ko je vsepovsod ali imajo kakšne svoje?

clock-img

24.05.2012, 22:01

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Sem pisala na eni drugi temi, naj skopiram še sem:

Tako! Moje TeVice so domauser posted image user posted image . Sem šla hčerki v Tomas sport po All Starke in sem vidla tele moje tako občudovane sandale z 20% popustom. Tako sem jih dobila za skromnih 64€.
Ja, samo malo vzpodbude sem rabila, ker cenovno zdaj res nisem prišparala za dol past.
Komaj čakam na prvi sprehod z njimiuser posted image user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem