writing-img

Teva japanke

clock-img

29.05.2008, 12:42

clock-img

Anonimen

Jz imam en problem: lani sem mislila, da so tevice (japanke) manjših številk in sem zato kupila številko večje, ki pa so se (verjetno zaradi pene) razlezle in so mi bile prevelike, smešne na nogi
Včeri sem pa šla kupit nove Teva japanke, kupila sem dejansko številko kot jo nosim, ampak me trakci žulijo za pop****Zanima me, ali ima katera take izkušnje, da se ti trakci raztegnejo? Take imam (črne)

user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 29.5.2008 12:43:47 >

clock-img

29.05.2008, 12:49

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz mam navadne z enojnimi trakci in me nič ne tiščijo. verjetno se tudi malo razhodijo. taki, ki imajo en kup trakov, pa se mi zdi, da bi znali zažulit. sploh, ko je noga spotena in tisti trakci ribajo.

povzetek: kupi si čist navadne teva japanke v tvoji številki in boš lahko prepešačila še in še km v največji vročini. preverjeno v Parizu 2003. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

29.05.2008, 16:21

clock-img

cofek

pencil-img

781

mam točno take - črne, pa nič ne žulijo in ja, trakci se raztegnejo user posted image

clock-img

30.05.2008, 00:06

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jz imam take rdeče že par let in so zakon. sam ne vem če se je kaj zalezlo user posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

30.05.2008, 09:42

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem pa točno take probala, pa so me tako žulili, da jih nisem vzela.

clock-img

30.05.2008, 11:35

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Ravno včeraj sem take probavala in sem komaj stlačila nogo noter. Če se raztegnejo je ok, ampak jaz se vseeno nisem odločila za nakup. Sicer pa prisegam na Tevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem