cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiščanje v spodnjem delu trebuha

clock-img

19.08.2007, 14:38

clock-img

Emm

pencil-img

181

Živjo
sem drugič noseča a ker prvi porod ni potekal z naravnimi popadki nimam pojma kako se čutijo.
Sem v 37t nosečnosti in imam zelo trd trebuh že od zjutraj,tišči me v spodnjem delu trebuha in od spodaj tako da se že bojim da mi bo otrok ven padeluser posted image  komaj hodim.Pritisk čutim tudi v spodnjem predelu hrbtenice.Sedeti skoraj ne morem in ko hodim,hodim bolj na široko kot kakšen kaubojcuser posted image .
Ko sem si merila pritisk v trebuhu in hrbtenici se pojavlja od 5-8 min.
Se naj grem pokazat v bolnišnico.Malo mi je bedasto pridit tja ler je 25km oddaljena pol mi bojo pa rekli da to ni nič.Kaj menite ve? Upam da ni vprašanje bedato postavljeno in me boste razumele.

clock-img

19.08.2007, 14:47

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
pazi, da ti ne bo padel ven user posted image .
Pojdi se raje pokazat v porodnišnico.
Moja prijateljica je skoraj rodila na poti, pa je tudi bila brez popadkov!
Srečno!!!

clock-img

19.08.2007, 14:50

clock-img

žarnica

pencil-img

706

pojdi se pokazat,izgubit nimaš kaj. TUdi jaz nimam daleč do porodnišnice in sem vseeno šla,saj me je bolelo tako kot tebe. IN mi je CTG že risal popadke, pa odprta sem. Se mi pa izgleda tudi čep lušči-vsak dan v izcedku krvave nitke.

držim pesti,da je vse vreduuser posted image

clock-img

19.08.2007, 14:50

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

zakaj pa ne poklices v P in povprasas, kaj narediti? verjetno ti bodo itak rekli, da se pridi pokazat. pa srecno!

clock-img

19.08.2007, 14:55

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Če se greš trikrat na dan pokazat v P,boljše kot nič.Naj ti naredijo ctg in če ni nič boš zgolj samo pomirjena.Kar obleci se in se pejt pokazat,da ti še slučajno res ven ne pade.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem