writing-img

Tiste, ki hodite h G samoplačniško...

clock-img

12.12.2005, 10:50

clock-img

Anonimen

OK, če greš enkrat na leto na preventivni pregled, plačaš recimo 10 do 15 jurjev, a ne? Kaj pa potem, med nosečnostjo, ko imaš kar naprej neke preglede? Ali potem za VSAK pregled spet tako plačaš? Pa za UZ? Pa za kri in vodo? Kako je s tem? A bankrotiraš med nosečnostjo?

clock-img

12.12.2005, 13:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem imela pred nosečnostjo ginekologa v Lj, samoplačniško, in sem pač plačala za čisto vsako stvar: še če me je malo za joške prijel, je bilo za plačati...user posted image user posted image  tak da po moje je res bankrot med nosečnostjouser posted image

clock-img

12.12.2005, 13:58

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zaradi tega sem jaz že pred nekaj leti (ko user posted image  še ni bil v planu) zamenjala G, saj si res nisem mogla predstavljati, kaj če gre kaj narobe in kako bo v nosečnosti. No, tako sem imela že pred nosečnostjo eno operacijo, zdaj pa sem user posted image  in za vse posege in preglede ne plačujem ničesar (čeprav sem morala pa vse preventivne preglede do nosečnosti (tiste 1x letno) pa vseeno doplačevati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem