writing-img

Tiste, ki ste naročile fredov obroč

clock-img

13.07.2005, 11:24

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Zanima me, koliko časa ste na fredov obroč čakale tiste, ki ste ga naročile preko interneta (www.plavanje-dojenckov.com)? Piše, da ga pošljejo v nekaj dneh, jaz pa nanj čakam že skoraj en teden.:( Sem mislila, da ga bom res dobila takoj:ups:, saj gremo v soboto na morje.

clock-img

13.07.2005, 11:42

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Pokliči jih in povej, da ga rabiš v soboto...drugače ga zavrni!

clock-img

13.07.2005, 11:58

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Jaz sem nanj čakala ziher več kot 14 dni,tak, da sem že mislila da niso sprejeli naročilnice.Najbolje bo,da jih pokličeš in poveš,da ga nujno rabiš.

Maja

clock-img

13.07.2005, 12:06

clock-img

KatjaP

pencil-img

103

Maxica, če si iz Lj se odpelji na Celovško in ga prevzemi tam.

clock-img

13.07.2005, 12:08

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Ko sem ga jaz naročila sem tud najprej čakala enih pet dni in pol so mi na forumu povedale, da je je boljši, če jih pokličeš po telefonu. No meni se ni ravno tako mudilo zato sem poslala meil ali so moje naročilo dobili in kdaj lahko pričakujem dobavo. Že isti dan so mi odpisali in v dveh dneh je bil obroč doma. Tako, da je res najboljši, če pokličeš in malček pognjaviš, da pač nujno rabiš.:)

clock-img

13.07.2005, 13:36

clock-img

Anonimen

A katera ve, če si na plavanlni zvezi Fredov obroč lahko sposdiš? :zmeden:
Na uvodnem predavanju na Difu se mi zdi, da so nekaj omenjali, sam nisem pa ziher :zmeden2:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem