cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tisti, ki ste v najemu

clock-img

17.10.2007, 10:27

clock-img

bettika

pencil-img

28

Tisti, ki ste v najemu - ali imate stalno prebivališče še vedno pri starših doma, kako pa vaš partner in otroci.

Midva živiva stalno še vedno vsak na svojem naslovu, začasno sva skupaj. Na kateri naslov bom prijavila user posted image , ki prihaja pa še zdaj ne vem.

clock-img

17.10.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

clock-img

17.10.2007, 10:58

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Midva sva tudi v najemu, stalno bivališče imava tudi tukaj, kjer živiva.
Saj se da uredit, samo najemno pogodbo neseš s seboj na upravno enoto. Je pa res, da se ti ne splača, če gre za "kratkoročni" najem. No midva tukaj živiva že 4 leta, pa še 2 bova sigurno.

clock-img

17.10.2007, 11:34

clock-img

aluš

pencil-img

704

Pred 10-timi leti, je bilo tako, da je otrok po naslovu "sledil" materi. In sicer, jaz sem bila še prijavljena doma (preselila sem se par mesecev pred porodom), za tamalga pa sem v porodnišnici povedala nov naslov (kjer smo vsi trije z očkom stanovali). Pa pridem čez en pol leta na občino urejat za osebno in izvem da je otroček prijavljen na mojem starem naslovu in ne naslovu, kamor sem ga prijavila v porodnišnici, z razlago, otrok sledi materi.

clock-img

17.10.2007, 13:04

clock-img

jooly

pencil-img

932

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

enako

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

17.10.2007, 13:53

clock-img

lahkonocka

pencil-img

25

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.
/quote]

Tudi pri nas je enako.

clock-img

17.10.2007, 20:48

clock-img

karmy

pencil-img

2530

pri starših stalno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

17.10.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

Mi smo v najemu. Najemnik je Kamikaza in na naslovu najete hiše ima začasno bivališče, stalnega pa pri starših. Jaz in oba otroka začasnega naslova nimamo, ampak samo stalnega (v najemu).

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem