cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tisti z vikendi, hiškami... na hrvaškem

clock-img

10.02.2009, 12:35

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

In ste morali opremit svoje premoženje, a ste kupile pohištvo in belo tehniko na hrvaškem, ali pri nas? Kaj se bolj splača? Kje pa se kaj kupuje na hrvaškem take stvari? Najraje bi kupila v IKEI, samo ne vem kolk pol carine znese. Baje se da tudi prešvercat, preko nekih firm, ki že vozijo dol pohištvo ali druge večje kose, a kdo ve kaj o temuser posted image .

clock-img

10.02.2009, 12:37

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Oprema kupljena v Sloveniji in odpeljana na Hrvaško brez carine (dvojno državljanstvo).

clock-img

10.02.2009, 12:44

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

nimamo te ugodnosti in nobenga ne poznamouser posted image . A se ti javišuser posted image

clock-img

10.02.2009, 12:50

clock-img

Belika

pencil-img

513

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Oprema kupljena v Sloveniji in odpeljana na Hrvaško brez carine (dvojno državljanstvo).

Podobno pri nas, le da jo je hrvaški državljan odpeljal čez. Takrat so nam kar v trgovini dali njegovo telefonsko, je prišel s kombijem naložil in ti pripeljal na cilj.
Sedaj kar kupujemo, kupujemo pa kar na hrvaškem. Ravno iščeva nov pralni stroj, in se nama ne zdi vredno z cariniki in carino ukvarjati. Tu sva preverila modele in cene, potem se bova pa odpeljala do Rijeke in še tam prebrskala. Saj so cene kar podobne (nekaj je dražjega, nekaj ugodnejšega)...

clock-img

10.02.2009, 12:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
nimamo te ugodnosti in nobenga ne poznamouser posted image . A se ti javišuser posted image

Jaz ne, lahko pa tašča (najbrž za primerno protiuslugo user posted image ), ker ima ona dvojno državljanstvo in ker je avto napisan nanjo.

clock-img

10.02.2009, 14:17

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

V slo kupila kuhinjo, kavč, posteljo in jogi, steno za tuš.Ostalo na hrv.Nekaj plačali na meji.Nismo bankrotirali.Če imamo za vikend iamamo tudi za stroške.

clock-img

10.02.2009, 14:20

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Od moje prijateljice starši so vse kupili na Hrv. pa še ceneje jih je prišla sveina kuhinja kakor bi prišla pri nas.

Drugač pa cene so podobne če ni še kaj ceneje

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

10.02.2009, 14:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman
.Če imamo za vikend iamamo tudi za stroške.

To že, sam recesija je udarla po nakupuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Od moje prijateljice starši so vse kupili na Hrv. pa še ceneje jih je prišla sveina kuhinja kakor bi prišla pri nas.

Drugač pa cene so podobne če ni še kaj ceneje

Fajn informacijauser posted image

clock-img

10.02.2009, 15:37

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo opremljali še v časih Juge in takrat smo vse pripeljali iz Slovenije. Kar pa zdaj sproti kupujemo pa kupimo dol. Smo ravno v fazi menjanja sedežne in bo kar "lokalna".

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.02.2009, 16:03

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi vse kupimo na Hr.

Na Reki v Tower centru se je odprl Semeraro - to je podobna zadeva kot Ikea, samo italijanska. Meni je njihova roba celo lepša kot Ikeina, cene pa približno iste user posted image

Tehnika se pa najbolj splača v Pevecu, sploh kakšne akcije. Je cenejše kot v Slo user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.02.2009, 16:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Mi vse kupimo na Hr.

Na Reki v Tower centru se je odprl Semeraro - to je podobna zadeva kot Ikea, samo italijanska. Meni je njihova roba celo lepša kot Ikeina, cene pa približno iste user posted image

Tehnika se pa najbolj splača v Pevecu, sploh kakšne akcije. Je cenejše kot v Slo user posted image

Kje pa je ta tower center? Grem gledat na net, če kaj najdem. Hvala

clock-img

10.02.2009, 16:12

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Našlauser posted image

clock-img

10.02.2009, 19:47

clock-img

karamela

pencil-img

645

mi2 sva našla mizarja iz Hrvaške, (ja no je on naju našel ker itak celi vasi vse naredu) pa sva mu zrisala celo kuhinjo, mizico, dnevni regal, pograd torej vse kar je lesenih delov nama je naredil. Čisto vse ostalo od sedežne, jogiji,... bela tehnika sva kupila v Sloveniji in odpeljala dol. 

Sem že malo pozabla, ampak vem, da dobiš neko potrdilo, da je izdelek iz EU in potem dobiš nekaj €povrnjenih. Je pa to cel projekt na meji oz. hrvaški carini, ker no vsaj so vse obrazce pisali ročno in traja pol dneva al pa več, da urediš.

clock-img

23.02.2009, 08:14

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Ja tudi midva sva v tej dilemi. Jaz sem si že nekako zamislila pohištvo iz Ikeje - bolj stil arte povera, kar je zelo ugodno in zelo lepo. Me pa tudi mene zanima koliko znese carina, tako da moram malo povprašat špediterje. Če seveda ne bo dosti, bi najraje kar V Ikeji vse kupila, saj če še naročiš preko spletnega naročila, ti pohištvo nad 1000 eur pripelje zastonj na dom, potem pa rabim prevoz čez mejo do Krka. To bi bilo super!

Drugače pa bova šla pogledat v Semeraro, ampak pred leti, ko sem bila v tej trgovini v Italiji, so bile zelo nabite cene. Kje pa je še kakšna fanj trgovina z pohištvom?

Najini princeski raseta...

clock-img

23.02.2009, 19:56

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

vse pri nas kupili...in pripeljali...drugače pa kupiš na hrvaškem greš nato nazaj v Slovenijo dobiš 20% davek nazaj in nato nazaj odpeleš kjer imate hiško

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni