writing-img

Toča - avto

clock-img

18.08.2008, 15:27

clock-img

Anonimen

Če npr. nimate garaže za avto, kako ga zaščitite v primeru toče? Imate mogoče tista "prekrivala" za avte al ne vem kako se reče? So ok? Je debelo, zaščiti sploh kaj?

clock-img

18.08.2008, 15:28

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
jaz imam pokrivalo ampak nimam zaščiteno ob strani.
ravno danes sem se pogovarjala, da mi ga bodo podaljšali ob straneh.
je pa to ful velika bula in mi zasede cel prtlažnik:(

clock-img

18.08.2008, 15:34

clock-img

Anonimen

Kakšno pa je to pokrivalo? Debelo? Jaz imam tudi enega, ma je full tanko. user posted image  Kot da bi avto z rjuho pokrila. user posted image  BV, ga rajši z deko.

clock-img

18.08.2008, 15:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst tud nimam nobene zascite... pa sem ze full tuhtala o tem... pr mojih na obisku mam sicer avto pod streho... pr meni mam tud garazo, ampak kaj ko je ta cca 800m delc... med voznjo se pa itak ne morem sred ceste ustavt pa laufat pokrivat user posted image  pred sluzbo pa tud nimam zascite... jaz mam tocno v mislih kako bi zgledala ta zadeva s katero bi jst to zascitla, ampak kaj ku ne vem ce sploh obstaja kje... user posted image

clock-img

18.08.2008, 15:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

... jaz mam tocno v mislih kako bi zgledala ta zadeva s katero bi jst to zascitla, ampak kaj ku ne vem ce sploh obstaja kje... user posted image

Kaj imaš v mislih?

Jaz čez 2 meseca dobim nov avto, garaže ni. user posted image  In me je te toče tako strah. Do takrat moram nujno neki zrihtat.

clock-img

18.08.2008, 15:43

clock-img

tažana

pencil-img

1601

mi imamo dve deki v prtljažniku user posted image . Pokrivamo pa preventivno user posted image .

clock-img

18.08.2008, 15:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kaj imaš v mislih?

hmm.. ne vem kako nej sploh opisem.. ampak zgleda tko kot tisto pokrivalo za avto, samo da ta v mojim mislih ima dva ventila... ko enega odpres, se prevleka nafila z zrakom... in drugi ventil je, ko hoces ta zrak spustit... user posted image  sej vem da mi domisljija dela, ampak kej tacga bi jst fuuuuull mela.... user posted image  in ko zlozis je tok majhno, kot bi zlozila rjuho npr... al pa najvec deko... user posted image

clock-img

18.08.2008, 16:23

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Ja to bo treba nekaj nujno nabavit, sicer pa nam je trenutno itak vseeno. Oba avta je letos v roku enega meseca in pol toča dobila 2x- ej to srečo mora tut človek met.

Od zadnjega neuraj pred tednom in pol mi ful kasko zavarovan avto stoji na dvorišču in čaka na božjo milost avtohiše da naredi oceno stroškov in odločitev zavarovalnice. JEB++ ti vsako kasko, če me sedaj tako obrravnavajo. Se sam še user posted image user posted image user posted image  okoli bajte in čakam na odgovore, ker je v lj brez avta življenje skorajda nemogoče.

clock-img

18.08.2008, 17:37

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

mi imamo dve deki v prtljažniku user posted image . Pokrivamo pa preventivno user posted image .

Sem imela dve deki, pa ni pomagalo. user posted image

clock-img

18.08.2008, 21:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Kaj imaš v mislih?

hmm.. ne vem kako nej sploh opisem.. ampak zgleda tko kot tisto pokrivalo za avto, samo da ta v mojim mislih ima dva ventila... ko enega odpres, se prevleka nafila z zrakom... in drugi ventil je, ko hoces ta zrak spustit... user posted image  sej vem da mi domisljija dela, ampak kej tacga bi jst fuuuuull mela.... user posted image  in ko zlozis je tok majhno, kot bi zlozila rjuho npr... al pa najvec deko... user posted image

Dobra ideja! Samo, misliš, da kej takega sploh obstaja? user posted image

clock-img

18.08.2008, 22:28

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Jaz bi pa tudi nekaj da se lahko na malo zloži, in da lahko pokrijem avto, če sem kje zunaj. Doma ga parkiram pod streho, pa je.

Pa še to. Avto imam čisto pobuškan od toče. In sem že bila na zavarovalnici, in sem peljala avto, na en servis, in mi dajo datum 17.12.. Imajo full gužvo. In sedaj sploh ne vem, ali naj sploh iščem, da bi ga kam drugam peljala, ker ne vem kam bi ga peljala, ker tale je baje full dober in kvalitetno naredi.

clock-img

19.08.2008, 09:44

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

jaz imam pokrivalo, ki je zgoraj kot navadno pokrivalo, na spodnji strani pa ima 2x peno, zmes pa mehurčke.
nima pa zaščite bočno-si bom dala došit.
lp

clock-img

19.08.2008, 10:50

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Klarisa, kje pa si to kupila?

clock-img

19.08.2008, 10:56

clock-img

Anonimen

Ja, kje si to kupila?

clock-img

19.08.2008, 18:52

clock-img

virea

pencil-img

33

Verjetno je to nabavila pri firmi Propip (http://www.propip.si/), vsaj midva sva to zadevo tam nabavila.

lp

clock-img

19.08.2008, 19:07

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Tukajle sem nekaja našla:

http://www.propip.si/ponjave/s-toca.htm

Velika rit je velika stvar.

clock-img

19.08.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

O, super. Hvala. user posted image

No, a ima katera dejansko to zadevo iz linka? Kako se obnese?

clock-img

20.08.2008, 09:06

clock-img

sakuL

pencil-img

911

imam v avtu deko (oddejo) glih tolk da ga vsaj malo zavaruje...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

20.08.2008, 09:12

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

O, super. Hvala. user posted image

No, a ima katera dejansko to zadevo iz linka? Kako se obnese?

Na enem forumu sem brala, da če pada toča, velika kot jajce, potem ti niti živ bog ne pomaga. Tisto dela luknje v plastiki, pločevini, strehe naluknja, ma ni da ni. Če pa pada manjša toča, pa menda pleha ne poškoduje. O tisti srednji pa res ni bilo govora ... ma po moje bi mnoralo kaj pomagati, no.

clock-img

20.08.2008, 09:12

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Aja, drugače pa eni prakticirajo, da dajo par armafleksov na avto, čez pa navadno ponjavo za avto prekrit.

clock-img

20.08.2008, 09:52

clock-img

Anonimen

Hvala. Ma nujno moram neki zrihtat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem