writing-img

To bi rada videla pri nas....

clock-img

06.05.2015, 10:29

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Da smo si vsi enaki .... tudi za pajke:

user posted image

clock-img

06.05.2015, 10:37

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Kaj za en avto pa daje gor? Policijski?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

06.05.2015, 20:56

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kaj za en avto pa daje gor? Policijski?

Je policijski.... redarji so policistom pobrali avto zaradi nepravilnega parkiranja :))))))))))))))))

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

06.05.2015, 21:11

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

06.05.2015, 23:19

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

po moje se je tudi pokvaril user posted image

clock-img

06.05.2015, 23:47

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Se je dogajalo pri nas, ko so redarji in policaji drug drugega ribali s kaznimi...

clock-img

07.05.2015, 17:07

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Je policijski.... redarji so policistom pobrali avto zaradi nepravilnega parkiranja :))))))))))))))))

Hehe. Veš, samo smo včasih smotani. Ko so kolegu ukradli bicikl in je prijavil policiji, so policaji rabili kar nekaj časa, da so v centru našli parkirno mesto in zato so bili pozni. KO je policist povedal, da se opravičuje, ker smo čakali, ampak da ni našel parkirnega mesta, so se pa vsi zgražali, češ policija pa ja lahko parkira kjerkoli... Tako da - očitno se pri nas nekateri policaji tega kar držijo:D.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

07.05.2015, 22:43

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Se je dogajalo pri nas, ko so redarji in policaji drug drugega ribali s kaznimi...

Mi v prekmurski prestolnici pajka nimamo.......imamo pa zato zelo zagnane in zagrete redarje.......ki ribajo vsakega.......policaja in nepolicaja......

clock-img

07.05.2015, 22:51

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Eh, ja ja. V bivši Jugi so policisti še bolj gor vzeti kot pri nas. Tole niso redarji ampak avtovleka.Tale avto je lepo napakiral pokvarjen policijski avto, ki ga niso mogli drugače odpeljati. user posted image

Pri vas ocitno redarji na roke odvazajo avtomobile user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

07.05.2015, 22:54

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Hehe. Veš, samo smo včasih smotani. Ko so kolegu ukradli bicikl in je prijavil policiji, so policaji rabili kar nekaj časa, da so v centru našli parkirno mesto in zato so bili pozni. KO je policist povedal, da se opravičuje, ker smo čakali, ampak da ni našel parkirnega mesta, so se pa vsi zgražali, češ policija pa ja lahko parkira kjerkoli... Tako da - očitno se pri nas nekateri policaji tega kar držijo:D.

Kdo bi vedel... zadnjic sem enega (policisjkega) ujagala na mestu za invalide... sem jim se mudilo ocitno....

Poslikala sem pa spremljevalni kombi motoristicnih d(i)rkacev na mestu za invalide... ob polpraznem parkingu. Oboje mi je izjemno neprimerno in grdo.

(Ivan Cankar)

clock-img

08.05.2015, 06:57

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Na roke odvažajo? Kako pa se na noge odvažauser posted image Nič jih jih ne odvažajo. Ne na roke in ne na noge.Kar štirje, vsak iz enega konca poprimejo, pa horuk. Veš naši dedci so hudo močni.Smo pač bolj divji in primitivni. Če ni štirih da bi poprijeli, pa dajo kar bombo spodaj in zadevo razstrelijo user posted image

Mimogrede... a pri vas pa pokvarjene avte odvlečete z volovsko vpregouser posted image

clock-img

08.05.2015, 09:38

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Na roke odvažajo? Kako pa se na noge odvažauser posted image

Ne vem ali na delu tvoja neukost, nevednost, funkcionalna nepismenost ali neumnost, da ne vidis ocitno stilno figuro oz. frazeologizem. Glede na to, da ne razlikujes opremo pajka od opreme avtovleke, sem tudi v tem primeru prepricana, da sta tvoji neukost in nevednost ob tvoji samozagledanosti dali rezultat kakrsnega so pac dali.

Nič jih jih ne odvažajo. Ne na roke in ne na noge.Kar štirje, vsak iz enega konca poprimejo, pa horuk. Veš naši dedci so hudo močni.Smo pač bolj divji in primitivni. Če ni štirih da bi poprijeli, pa dajo kar bombo spodaj in zadevo razstrelijo user posted image

Stiri? Stiri dedce potrebujete... Bila sem prepricana , da to tvoj z zobmi prime in prestavi... user posted image

Mimogrede... a pri vas pa pokvarjene avte odvlečete z volovsko vpregouser posted image

Ne, mi se z volovsko vprego vozimo okoli - se ne kvari ves... tebe pa imamo za kontrolo prometa - cenimo strokovno znanje user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

08.05.2015, 20:13

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Ejeje Frodo. Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj. Moja neukost itd in ne vem kaj še nista krivi, da tebe še vedno na trenutke muči slovenščina. Nič zato . V bistvu je na trenutke prav zabavnouser posted image

clock-img

08.05.2015, 21:18

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Kot tvoje citiranje......user posted image

clock-img

09.05.2015, 09:50

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Mi v prekmurski prestolnici pajka nimamo.......imamo pa zato zelo zagnane in zagrete redarje.......ki ribajo vsakega.......policaja in nepolicaja......

Zagnanost take vrste je vrlina mestnih/občinskih redarjev po vsej Sloveniji :)

clock-img

09.05.2015, 10:40

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

za lisice, ki jih namontirajo, pri napacnem parkiranju se niste slisali vsi?

clock-img

09.05.2015, 12:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Smo........čeprav v M.Soboti tudi lisic nimamo.......res je pa, da v Soboti parkiranje niti ni tak problem kot v kakih drugih, večjih mestih in redarji opravijo z vsemi "prestopniki" kot bi mignil.......zato tovrstnih živalskih vrst v mestu nimamo.......

clock-img

09.05.2015, 14:34

clock-img

patrino

pencil-img

2142

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

za lisice, ki jih namontirajo, pri napacnem parkiranju se niste slisali vsi?

Na podlagi česa to sklepaš?

clock-img

11.05.2015, 16:44

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Ejeje Frodo. Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj. Moja neukost itd in ne vem kaj še nista krivi, da tebe še vedno na trenutke muči slovenščina. Nič zato . V bistvu je na trenutke prav zabavnouser posted image

Potrebujes avtovleko ali pajka?

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 11.5.2015 16:46:27 >

(Ivan Cankar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem