writing-img

To se pa že splača!

clock-img

20.03.2008, 11:06

clock-img

nežka

pencil-img

289

Sem hotela danes na netu naročit robčke od Avalon naravne kozmetike in sem na njihovi strani prebrala, da imajo v ponedeljek (do srede se mi zdi) akcijo ko bo vse 30% ceneje! Pa bom počakala do ponedeljka in rajš takrat vzela. To se pa res splača, a ne? Pejte pogledat.

clock-img

20.03.2008, 11:09

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Spletna stran

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

25.03.2008, 06:46

clock-img

Juliya

pencil-img

27

Jaz sem pa naročila ful stvari in komi čakam, da dobim.
Pa hvala za informacijo.

clock-img

25.03.2008, 10:38

clock-img

mišeka2

pencil-img

20

Hvala za info.!user posted image Tudi jaz bi naročila nekaj stvari, me pa zanima, katere stvari se splača vzeti (npr. jaz gledam za robčke ter losjon za krčke) in kako ste zadovoljne z njimi? Koliko pa pridejo ca. stroški poštnine?

clock-img

25.03.2008, 13:25

clock-img

Juliya

pencil-img

27

Jaz sem naročila robčke, k jih zelo hvalijo, pa rožno olje za tamalga, kremo za ritko, balzam za prehlad in gel za zobke. Pa še zase sem vzela losjon za okrevanje kože in olje za masažo. Uff, sem bila pa res kar pridna, hi hi... user posted image

clock-img

25.03.2008, 13:29

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Jest sem pa vzela šampon, kremo za obraz, kremo za ritko, oljno kopel, olje za lahko noč in robčke. Tudi pridna a neuser posted image ? A je gel za zobke namenjen za tisti čas ko ven lezejo ali samo za nego zob?

clock-img

25.03.2008, 15:04

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: mišeka2

Hvala za info.!user posted image Tudi jaz bi naročila nekaj stvari, me pa zanima, katere stvari se splača vzeti (npr. jaz gledam za robčke ter losjon za krčke) in kako ste zadovoljne z njimi? Koliko pa pridejo ca. stroški poštnine?

pod 500g nekaj okol2-3€, če je težji paket pa mal čez 4€.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

25.03.2008, 19:29

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

če naročiš nad 30Eur ne zaračunajo poštnine, pa če revijo mama ti en izvod podarijo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem