writing-img

Tobogan

clock-img

21.05.2007, 22:11

clock-img

makica

pencil-img

372

Kupujem tobogan v modro - rumeni in rdeči barvi. Med vsemi sem našla samo Chiccotovega in še od ene firme Little tikes, ki pa ga v tej barvi baje ne izdelujejo več. Problem pa je, ker je v Sloveniji možno dobiti damo star model Chiccotovega tobogona, za nov model je potrebno čakati tudi 2 meseca.

Zanima me ali je katera v tujini že videla ta dva modela. Za pomoč sta slikici. Bistvena razlika Chiccotovega od prejšnjega je, da ima ročaje za lažje plezanje. Predvsem me zanima za Celovec ali mogoče Trst.

Z veseljem bi kupila tudi rabljen a ohranjen tobogan v tej barvi od Little tikes.

Hvala

user posted image Chicco

user posted image  Little tikes

< Sporočilo je popravil makica -- 21.5.2007 22:19:12 >

clock-img

22.05.2007, 08:34

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Mi imamo ta prvi model ampak je že kar star ( sem ga dobila od sorodnikov, ker ga več ne rabijo ), so ga pa kupili v Nemčiji pred leti.
Pa se mi zdi da sem ga nekje vidla ( nevem če ne v Pikapolonici )!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

22.05.2007, 08:36

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Aja pa še to! Men ni preveč všeč ker ima direkten padec, nima spodaj mal ravne površine da bi se otrok mal ustavil, ampak pade direkt na rit na tla. ( mala je stara 20 mesecev in vedno ko se pripelje dol reče AV, pa čeprav imam doli deko.)

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

22.05.2007, 12:07

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi ga imamo v teh barvah od Smobyja.

naš je takle, je pa v barvah, ki jih ti iščeš
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140545 

clock-img

22.05.2007, 18:03

clock-img

makica

pencil-img

372

Lunca1-kdaj in kje si ga kupila? Ker če se ne motim, sedaj prodajajo le te barve, ki so na tvojem linku.

clock-img

22.05.2007, 19:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Take barve Smobyjev tobogan je bil v akciji v Hoferju.

BTW: Zakaj mora biti točno taka barvna kombinacija? user posted image

clock-img

22.05.2007, 20:18

clock-img

makica

pencil-img

372

A se ga da še kje dobiti? Kdaj je bil v akciji?

Take barve pa mora biti zato, ker imamo takšne barve peskovnik, gugalnico, klopco in bi se seveda tak tobogan vklopil v celoto.

clock-img

22.05.2007, 20:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image  JA, smo ravno ugotavljali, da sta gugalnica in tobogan iz Hoferja lepo barvno usklajena user posted image

V akciji pa je bil v začetku aprila, še pred veliko nočjo v glavnem. Močno dvomim, da ga še kje imajo, ker je bila tudi cena ugodna - 90€ za ta večji tobogan.

clock-img

22.05.2007, 20:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

PA še to - res je, kar je aljahanzel napisala - ta dva tobogana na sliki nista najboljša za majhne otroke, ker sta tako odrezana spodaj. Smobyjevi imajo vsi podaljšek čisto do tal, naš 1,5-letnik se se brez problema vozi sam po ta velikem.

clock-img

22.05.2007, 20:47

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem