writing-img

Tofu

clock-img

16.05.2006, 21:38

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Kako ve pripravljate sojin sir-tofu? Vem da ga lahko paniraš, vendar se tud kaj začini user posted image  Za prvič bo dobrodošel vsak recept. Potem bom pa videla, če bomo še kdaj to pripravljali user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.5.2006 21:50:16 >

clock-img

16.05.2006, 21:50

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Jaz ga zaenkrat uporabljam samo za namaz: s paličnim mešalnikom ga zmešaš skupaj  s tuno, olivami in oreganom.
Meni je to kr všeč. Moj user posted image pa ni tako zelo navdušen.

LP

clock-img

16.05.2006, 21:58

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Jutri si je user posted image  naročil pohan sir, jst bi kej novga probala. Prpbat ni greh pravijo. Če ma še katera kakšno idejo se priporočam, da ne bom samo na francoski user posted image

Ko si že ravn o omenila tuno in  nnamaz... Mi2 ga imava pa oba rada. Notri dam pa trdo kuhan jajček, eno malo kovzervo tune, malo majoneze, gorčice in vse skupaj s paličnim zmiksam.Včasih še kakšno začimbo notr vržem ni pa nujno.

clock-img

16.05.2006, 22:02

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Narežem na rezine, mariniram v mešanici olivnega olja, sojine omake in čilija, nato popečem (nič ne dam v ponev olja, je tisto iz marinade dovolj). Njami.

clock-img

16.05.2006, 22:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jančika, rada bi ti poslala ZS, pa ne gre. Veš mogoče zakaj? Nujno rabim tvoj nasvet
Valentina, oprosti, da se mešam v "tvojo" temo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.05.2006, 22:24

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Enkrat moram probat tofu v kakšno ala kitajsko rižoto pomešat, enostavno namesto purana ali piščanca, po moje bi moral bit ok, bom pa probala še tvojo varianto namaza. 

clock-img

16.05.2006, 22:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Marogica, sem ti poslala zs. Upam, da boš dobila.

clock-img

17.05.2006, 06:41

clock-img

Valentina

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: Valentina

Jutri si je user posted image  naročil pohan sir, jst bi kej novga probala. Prpbat ni greh pravijo. Če ma še katera kakšno idejo se priporočam, da ne bom samo na francoski user posted image

Ko si že ravn o omenila tuno in  namaz... Mi2 ga imava pa oba rada. Notri dam pa trdo kuhan jajček, eno malo kovzervo tune, malo majoneze, gorčice+ malo čebule  in vse skupaj s paličnim zmiksam.Včasih še kakšno začimbo notr vržem ni pa nujno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem