cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Toksoplazmoza

clock-img

15.05.2006, 13:51

clock-img

malicki

pencil-img

466

A so kateri med user posted image  po 1. negativnem testu, pri 2. ali 3. testiranju ugotovili pozitiven test ozir. sum na svežo okužbo s tokso? In kako se je izšlo?

Mene je ravno prejšnji teden doletelo, da je izvid krvi pokazal na sum sveže okužbe. Sedaj pa čakam na rezultate ponovnega testiranja. Sem pa v 31. tednu nosečnosti.
Sicer je G rekel, da ni nujno, da gre res za okužbo, da je lahko tudi lažen preplah, samo strah me je pa vseeno. In sploh ne morem verjet in mi ni jasno kako, ko sem pa tako pazila...

LP

clock-img

15.05.2006, 14:46

clock-img

majas

pencil-img

3393

Joj jaz upam da se bo vse lepo uredilo...nevem pa ti svetovatiuser posted image samo da bo vse vredu..

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

15.05.2006, 16:23

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz sem mojo g vprašala, kaj bi se zgodilo, če bi se okužila v nosečnosti, pa je rekla da nič ,ker  testirajo vsako trimesečje in če pride do okužbe, lahko pozdravijo.

Lp, Mika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem