writing-img

Tole pa je hecno

clock-img

01.07.2005, 11:14

clock-img

AnBan

pencil-img

775

clock-img

01.07.2005, 11:18

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ha, ha dobra finta. Škoda, da ti tekst piše sproti, če ne bi, bi na koncu tak super smešen zvarek ven prišel. No, saj je zdaj tudi smešno.:)-:)-

clock-img

01.07.2005, 11:21

clock-img

urši*

pencil-img

1037

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

clock-img

lex

pencil-img

6532

Se strinjam!!!:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

clock-img

lex

pencil-img

6532

Men pa je na koncu pisalo, ne pa sproti!

clock-img

01.07.2005, 11:27

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Kak? Meni je najprej stavek pisalo, pol pa ko sem v okencu kliknila, je vpisalo kaj sem napisala, potem pa naslednji stavek. Pol sem pa tak pisala, da je lepo skupaj pasalo, če bi me najprej vse vprašal, pa pol tekst napisal, pa bi blo za umret verjetno:zmeden:

clock-img

01.07.2005, 11:28

clock-img

ona78

pencil-img

373

:bravo::bravo::)-:)-:)-

clock-img

01.07.2005, 11:34

clock-img

lex

pencil-img

6532

Probaj še enkrat. Ker je za crknt od smeha, ko ti pol napiše.

clock-img

01.07.2005, 13:31

clock-img

Anonimen

Nekega petka zvecer se odlocis, da bos odpeljal svoj peugot na voznjo s prijatelji. Prijatelj *** ti pove, da ima *** zurko in da lahko prides tja. Pocutis se tako deževen , da pohodis plin in tvoj peugot ze leti. Ko se prikazes na zuru, so vsi ze tam. *** , najboljse bitje na soli ti odpre vrata in te povabi naprej. Celo noc pijes sok in gledas, kaj pocne rave . *** mora iti na net , zato se odlocis, da se bos malce pozabaval. Splezas na mizo in zacnes ircati . Folku se trga, vpijejo ti:" ejjjjj ," in " halooo !" Pogledaš okrog, pocutis se tako mrzel . Z nasmehom na obrazu se ti in *** odpravita v avto, kjer ti *** bere smse . Ko sta v avtu ti rave zasepeta nekaj v uho...

"Tooooliko casa sem sanjala o tebi. Poslji to najmanj 2 ljudem, ki jih poznas in nikoli vec ne bos nesrecen. Ce tega ne bos storil ne bos nikoli vec sel na zurko poleg tega pa bos imel smolo v ljubezni se 2 let!!!"

clock-img

01.07.2005, 18:24

clock-img

Anonimen

..in potem se odpravita v avto, kjer ti....rova po nosu:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

01.07.2005, 21:03

clock-img

Anonimen

Ja, jst sem tut to dala taprvič :)- Sem že full dolg nazaj tut sem link prlepla :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem