writing-img

Tomy elektronska varuška

clock-img

16.11.2009, 14:08

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Kupili smo tole Tomy elektronsko varuško in smo zelo nezadovoljni z njo, ker starševska enota neprestano šumi, ne glede na to, na kater kanal preklopim. Je to normalnouser posted image

clock-img

16.11.2009, 16:09

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Mi mamo tut eno Tomy in tut šumi. Sam je že starejša in smo jo dobili v dar in je zato nismo menjavali. Smo pa obe enoti kar priklopli na polnilca, tko da je skos v štromu in ne šumi več.
Sam rajši pejt reklamirat, naj ti zamenjajo, pa boš vidla, če bo še šumela. Če bo, rajši kupi potem katero drugo.

clock-img

16.11.2009, 16:34

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi imamo Philipsov babyfon in tudi starševska enota včasih šumi. Imamo pa tudi vklopljeno v elektriko in tudi če zamenjam kanal je isto. Ne šumi pa nonstop, ampak ene 10 min. z vmesnimi premori, potem pa neha. Potem je nekaj časa mir, tudi 3 tedne ni šumelo, pa se je zdaj spet začelo. Jaz ne vem v čem je fora. Ali jo kaj moti, npr. kakšen mobitel ali kaj podobnega, ker če bi bila pokvarjena, bi verjetno šumelo bolj pogosto. user posted image  K sreči ponoči še ni šumelo - je že mož rekel, da ko se prvič to zgodi, bo babyfon letel čez okno. user posted image  Saj te res lahko ponoči še kap, ker če imaš babyfon zelo na glas, je šumenje kot bi ti tovornjak zapeljal mimo glave. user posted image

clock-img

18.11.2009, 12:42

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Sem jo reklamirala in dobila novo, ki prav tako šumiuser posted image user posted image Sem jo nesla nazaj in zamenjala za Aventovouser posted image user posted image Super je. Tomy pa ni vredna svojega denarja. Mi je rekla prodajalka, da jih neprestano nazaj nosijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem