writing-img

Toplice in dojenček

clock-img

19.08.2008, 21:21

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Ojla, ojla!!!

Konec meseca odhajamo na zaslužen dopust v Čateške toplice. Naša prinčipesa bo takrat stara 4.mesece.
Zanimajo me mneja tisti mamic (in očkov seveda user posted image ), ki so bila s toliko starimi dojenčki v toplicah, ali so se kaj kopali v bazenih. ali so namakali nogice, ...

Saj vem, da pediatri pravijo, da NE in NE, ampak zanimajo me mnenja tistih, ki ste bile v tej situaciji.

Že vnaprej hvala za odgovore user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

19.08.2008, 21:24

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Ma še tečaje plavanja prirejajo v bazenih za otroke, stare 4 mesece oz. več, tako da samo ful ful čofotajte in uživajte user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

19.08.2008, 21:43

clock-img

petra123

pencil-img

30

Mi smo se ravno danes vrnili iz Čateških toplic.Imamo dojenčico staro 2 meseca in se ni kopala, ker še ne drži glavice zadosti pokonci. Naj pa povem, da se je moja prva hčerka kopala ravno tako v Čateških  pri treh mesecih in pol in je zelo uživala - zdaj je stara štiri leta in eno leto plava že brez rokavčkov. Smo pa opazili kar nekaj dojenčkov, ki so v vodi neizmerno uživali.lpuser posted image

clock-img

19.08.2008, 21:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naša se je kopala v bazenih le, če se ji je voda zdela dovolj topla...dokler ni glave držala, smo pa imeli neko plavajočo blazinico na kateri je ležala.

clock-img

19.08.2008, 22:43

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Pojdite in uživajte :)

clock-img

19.08.2008, 22:50

clock-img

Anonimen

Tud mi smo hodili v toplice ko je bil sin toliko star,je prav užival,le za vsako ko sem ga dala iz vode sem mu tisto vodo sprala dol.Uživajte!!!

clock-img

20.08.2008, 11:19

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Punce hvala za odgovore.

Smo ji pa kupili frediya da se bo lahko fino namakala.

Smo imeli ravno danes posvetovalnico +cepljenje pa mi je P rekla, da NE smem namakati otroka v bazenu. Ja seveda sem rekla user posted image .

Če bo e lepo vreme se bomo kopali zunaj in uživali

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

20.08.2008, 12:22

clock-img

Anonimen

Jaz z našo ne grem več v bazen, vsaj letos ne, ker je zelo občutljiva na klor in takoj dobi lišajčke. Bazenska voda je za nežno otroško kožo namreč zelo agresivna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem