cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torta - kje?

clock-img

29.01.2005, 16:08

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Naša starejša pupa bo imela 4. rojstni dan, pa ne vemo kje naročiti kakšno slastno torto.:zmeden2:
Lansko leto smo jo n aročili pri Berzotu na Vrhniki, in po pravici povedano nismo bili najbolj zadovoljni :(.

Tako da bi vam bila zelo hvaležna za vse predloge in pa če mogoče veste tudi za okvirne cene.

Hvala Maja

clock-img

29.01.2005, 16:12

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Ja, jaz ti lahko povem, kje v Kranju imajo najboljše, pa ne vem, če ti to kaj pomaga.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

29.01.2005, 16:28

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Maja, tudi jaz sem bila nezadovoljna z tortami od Berzota. Za moj okus uporablja čisto preveč maslenih krem. Včasih sicer ima dober dan in mu kakšna torta tud čist ok uspe.. :hudicek:

Potem pa sem lansko leto potrebovala poročno torto in sem našla "Kraljevi mignon" v Kranju. Njihove torte so fantastične, okusov je mali milijon, poleg tega naredi torto v katerikoli obliki hočeš, da o izbiri slik ne izgubljam besed. Imajo torte za vse priložnosti. Moji mami je za Abrahama naredila pravokotno torto, gor pa maketo avtomobila s prikolico in zelenjavo.. ful je bla dobra. Če hočeš ti lahko pošljem fotko..

Njihove torte lahko poskusiš in naročiš v slaščičarni Piksi v Ljubljani - greš mimo Magistrata in je na tvoji desni..

Pa še telefon: Kraljevi mignon d.o.o., Cesta talcev 7
tel: 04/281-77-77
www.kraljevi-mignon.si

Mi smo bili zelo zadovoljni.

Lp, DeVilla :muca:

clock-img

29.01.2005, 16:32

clock-img

SašaS

pencil-img

34

prisegam na torte iz DOMAČE PEKE, Tabor 5a, Ljubljana.
Poskusi, ne bo ti žal....

clock-img

29.01.2005, 17:13

clock-img

Annny

pencil-img

4837

TRUBADUR na Trubarjevi v LJ!! Fantastično! Poleg tega po želji torto dostavijo na dom.

LP

clock-img

29.01.2005, 19:32

clock-img

*maja

pencil-img

2075

O punce super ste :bravo:, bom šla preverit kako in kaj je s temi tortami in pa seveda katera varianta je najcenejša :)-.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem