writing-img

Torta in tematski okras

clock-img

10.08.2007, 15:57

clock-img

kk133

pencil-img

29

Hojli vsem, ki karkoli veste o slaščičarstvu...user posted image

Bliža se rojstni dan mojega triletnika pa me zanima, kako napraviti iz marcipana (verjetno z dodatkom želatine) okras za na vrh torte na primer z likom Strele McQuinna iz risanke Cars?

Torte so moja velika umetnina, ko se jih lotim, tole mi je pa kar izziv.

Prosim za pomoč...

Hvala,

Katja

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 10.8.2007 22:36:41 >

clock-img

10.08.2007, 18:52

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Sem tudi slaščičarka sam bi rabla slikco da si sploh lahko predstavljam kak to zgleda

clock-img

10.08.2007, 19:19

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ti naredi torto, sliko pa naroči v pekarni Vrhnika . Potem to sliko samo položiš na torto in je narejeno.

Jaz sem jo tudi letos sama naredila...naročila sem sliko Nodija in je bila fuul lepa torta.

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=19055&asortType=3&apage=1

Evo slikico.

Iz marcipana je pa težje naredit, zato sem ti dala to idejo.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 10.8.2007 19:22:12 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

10.08.2007, 19:25

clock-img

kk133

pencil-img

29

Če vprašaš mene, ne vem kje naj dobim primerno sliko, da ti jo pokažem. Torta je navadna torta, prekrita s smetano, zgoraj pa (izgleda kot nalepka, po mojem si na pavz papir narišejo sliko in potem po njej narišejo z neko maso, ki se pozneje strdi) je motiv.

lp katja

clock-img

10.08.2007, 20:00

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Torta s sliko se sprinta preko tiskalnika sam da rabiš canon tiskalnik cukis kartuše in cukis barve.Je pa res ena od rešitev da pokličeš v pekarno vrhnika v Ljubljano in ti jo pošljejo domov.Bi bilo pa dobro da če oni nimajo te slike,da jim jo ti pošlješ na CD-ju

clock-img

10.08.2007, 21:15

clock-img

kk133

pencil-img

29

Punce, super ste! Ja to bom naredila, Vrhnika pravite? Ali jo pošljejo tudi po pošti? Sicer jih lahko pa vprašam, kajne...

Lp katja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem