writing-img

Torta tiramisu

clock-img

27.02.2009, 15:08

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ste jo že kdaj delali? Jaz jo bom danes prvič v okroglem pekaču, pa potrebujem vaše nasvete....Sej recept tak poznam, ampak vsak bo dobrodošel!!!

Lp

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

27.02.2009, 18:20

clock-img

aniram

pencil-img

46

Ja, tiramisu torta pride ful dobro. Kaj boš sama delala biskvit ali ga boš delala z piškoti. In, krema jo kupiš ali jo narediš sama?

clock-img

27.02.2009, 20:01

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

jaz sama nardim. Baby piškote namočim v rum in kavo ter kakav in ga postavim na dno lame.  Kremo naredim iz kisle  in sladke smetane. pa spet plast piškotov, spet smetana, piškoti, navrh je pa samo sladka smetana in potresena s kakavom.user posted image

clock-img

27.02.2009, 20:57

clock-img

aniram

pencil-img

46

Poskusi kremo naredit iz tega: (meni je fuuul dobra): 1 rumenjak, 30 g sladkorja v prahu, 125 g maskaroneja, 125 g sladke smetane. Narediš pa jo takole: rumenjak in sladkor nad paro zmešaš, da dobiš gladko zmes, odstaviš dodaš maskarpone in ponovno zmešaš, na koncu dodaš še stepeno sladko smetano in spet zmešaš - tukaj dobro premešaj ker je maskarpone težak in ostaja na podno, tako, da res dobro premešaj. Krema je ful dobra.
user posted image user posted image  
če boš morda preizkusila to kremo, javi kako ti je všeč.

clock-img

27.02.2009, 21:30

clock-img

saraja

pencil-img

770

Jaz sem torto že naredila, kako bo pa za jest bomo pa jutr videli. Upam, da se ne bo sesedla, ko jo bom vzela iz tortnega modela.
Naredila sem pa takole: 5 rumenjakov, 4 žlice sladkorja-penasto umešala, dodala na rahlo 500 g mascarponeja, nazadnje pa še sneg iz 5 beljakov.

Lp, Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

01.03.2009, 22:24

clock-img

aniram

pencil-img

46

Kakšna je bilauser posted image ?

clock-img

02.03.2009, 10:52

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

jz pa nardimatako, da skuham vanilijev puding, dodam maskarpone in smetano. mi je zelo všečuser posted image

clock-img

02.03.2009, 12:13

clock-img

saraja

pencil-img

770

Bila je dobra, lepa na pogled, jo bom morala še kdaj naredit!!!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem