cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torte??

clock-img

11.07.2010, 09:13

clock-img

janastar

pencil-img

60

Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!

clock-img

11.07.2010, 10:04

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!

najbolj fajn je, če jo sama spečeš! :)

clock-img

11.07.2010, 15:12

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Slaščičarna Marcipan na Hajdini pri Ptuju. Mi smo jo vzeli tam 2 dni nazajuser posted image

clock-img

11.07.2010, 18:52

clock-img

meymey

pencil-img

777

Tule je ena tema o tortah. Vsaj dve uporabnici foruma pečeta prekrasne torte, ne vem sicer od kod sta.
http://www.ringaraja.net/forum/m_4897348/mpage_2/key_/tm.htm

npr. uporabnica Blaža
http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/

clock-img

11.07.2010, 22:18

clock-img

janastar

pencil-img

60

Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

clock-img

11.07.2010, 23:09

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Mi smo za 2. RD od hčere kupili od Sladkega butika na Ptuju - 40 eur za 30 oseb. Lepa in tudi dobra. Za 1. RD sem pekla sama, pa je bil zaradi priprav tak direndaj, da se mi je okraševanje torte ponesrečilo in potem sem laufala v trgovino po torto, tisto nelepo okrašeno pa potem vseeno razdelila in so jo hvalili bolj kot kupljeno... vseeno mi pa tisti stres laufanja po torto v Spar zadnjo uro ni ostal v lepem spominu in smo letos torto kupili, sploh še zato, ker je mesec dni pred RD pupa dobila bratca in res ni šlo drugače...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

12.07.2010, 11:12

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

Okus in dodatke si sam izbereš. Mi smo imeli čokolada + gozdni sadeži in je bila res dobra, zaradi tega sadja pa še osvežilna in je prav pasala v tem vročem vremenuuser posted image Stala je pa 39,50 eur.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem