cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torte Hofer

clock-img

28.05.2008, 12:24

clock-img

aluš

pencil-img

704

Kakšne so torte v Hoferju?? Ali jo je treba naročit, ali imajo vedno na zalogi?? Čokoladne, sadne???, Velikost, cena.

Ma nisem glih 5 km zraven Hoferja doma, da bi šla sama gledat, bi jo šla pa iskat, če je poceni in dobra (imamo en "provizoriš" RD čez vikend.

clock-img

28.05.2008, 12:26

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Vem, da so Mercatorjeve o.k.

clock-img

28.05.2008, 12:28

clock-img

bodoča

pencil-img

908

V hoferju imajo samo te zamrznjene torte kolker jaz vem, imajo jih vedno na zalogi, meni osebno je dobra čokoladna, sadna mi pa ni preveč všeč.

Drugač, sveže torte, take manjše pa imajo v Lidlu, Tušu, Sparu,... vsak dan, več vrst pa so kar dobre, smo že skor iz vsake trgovine sprobali user posted image .

Mogoče bi raje svežo kupila, kot zamrznjeno. Pa uživajte na "provizoriš" rojstnem dnevu.

mojeustvarjanje

clock-img

28.05.2008, 12:29

clock-img

iva01

pencil-img

961

te iz hoferja so tud ok..sam so trdo zamrznjene, tak da jo moreš dat pravočasno vn iz škrinje, ker drugač jo je treba žagat :)

clock-img

28.05.2008, 13:35

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Sparova čokoladna gre pri nas kr dobro v slast...user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 16:37

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Hoferjeva čokoladna (zmrznjena) je super. Nisem mogla verjeti da je iz Hoferja.

clock-img

28.05.2008, 18:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Hoferjeva čokoladna (zmrznjena) je super. Nisem mogla verjeti da je iz Hoferja.

Res je.user posted image

clock-img

28.05.2008, 20:29

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja dobre so te zmrznjenke, samo zdaj poleti se zna zgodit, da hitro poide, tak da si jo pravočasno nabavi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem