cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torte iz tičino mase - shranjevanje

clock-img

04.06.2010, 10:41

clock-img

*daša*

pencil-img

242

Mene pa zanima kje shranjujete torte po tem, ko so že prevlečene s tičino maso? V hladilniku? Ali kr v enem hladnejšem prostoru al kako? Jst jo nameravam zvečer okrasit, pojedli jo bomo pa naslednji dan in ne vem kam jo naj shranim, da bo počakala - predvsem zato, ker je nafilana s smetano (črni gozdiček). Do zdej sem jo vedno tudi premazala s smetano in spravla v hladilnik. Tokrat jo bom pa prvič prevlekla s tičino maso in so mi v trgovini rekli, da se ta ne sme shranjevat v hladilniku in zdej pojma nimam kam bi dala torto in bi mi kakšen nasvet res prav prišel.

Hvala in lep danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 11:01

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Jaz sem jo imela v hladilniku en dan in je ostala lepa. Obarvala sem jo z barvo v prahu in zaradi tega so se drugi dan malo poznale pikice barve v tičini, a nič hujšega. Važno je, da torto dobro z masleno kremo premažeš, da ne gre vlaga iz torte v tičino.

clock-img

04.06.2010, 14:48

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

tudi jaz jo dam v hladilnik, pa je drug dan lepa...

Tudi jaz in je bila vedno ok! Če pa imaš kakšen res hladen prostor, pa daj tja, ampak hladilnik bo čisto vredu, le pazi, da boš torto res dobro premazala z masleno kremo, da ne bo stika smetane s tičino, saj ti jo bo stopila.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem