writing-img

Toys kartica ugodnosti

clock-img

20.04.2005, 09:21

clock-img

Špela

pencil-img

274

Zanima me kdaj lahko dobim Toysovo kartico za zbiranje zvezdic, kako to poteka( kakšna mora biti vrednost nakupa), je katera po koncu obračunskega obdobja že dobila bon?

clock-img

20.04.2005, 09:31

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Živjo!

Star card dobiš kadar koli. Samo reči zanjo na informacijah. Jaz sem dobila 5€, pa še cel kup kuponov.

clock-img

20.04.2005, 11:06

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Hojla!

Meni so že dvakrat poslali bone domov. So pa... kaj naj rečem, eni bolj drugi manj uporabni. Npr. za nekaj eurov manj pri nakupu igrač, pa plenic, pa Bruin izdelkov (njihova blagovna znamka)... Na žalost bolj malo za dojenčke, pa več za malo večje otroke. A vseeno boljše kot nič.

LP, :pika:

clock-img

20.04.2005, 13:02

clock-img

india

pencil-img

5342

Kartico dobiš na informacijah, kar tam izpolniš kartonček in jo takoj dobiš. Potem dobiš domov čez cca mesec dni obvestilo o kartici in določena pojasnila pa bon za 10€ rabata pri nakupu.
Če si po pošti naročila katalog, si dobila verjetno rabat kupon za 5€. Oba lahko uporabiš tudi skupaj, s tem da tega drugega pri nakupu nad 40€.
Potem pa dobiš domov kupone za popuste in sicer je lestvica za koriščenje kuponov vsakih 100 € nakupa, se pravi, več kot imaš nakupov, več je kuponov. Za 100 € mislim da dobiš kuponov v skupni vrednosti 50€.
Jaz zdaj ravno čakam na kupone, tako da ne vem, za katere izdelke so.

Imaš pa podatke tudi na strani od Toysa!

clock-img

20.04.2005, 20:12

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

U madona...pol bom jaz tud nekaj dobila...

Podatkov na njihovi strani pa ne znam prebrat...sej veš he he...moja nemščina:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem