writing-img

Toys star card

clock-img

05.07.2005, 09:22

clock-img

Natas@

pencil-img

804

A jo ima katera in kaj naj bi ponujala. Mi smo jo včeraj dobili, na hitro izpolnili podatke, tako da nič o njej ne vem. A je to varianta BC, da na koncu leta dobiš kak bon, ali je samo tako za okras.

Lp

clock-img

05.07.2005, 09:29

clock-img

lex

pencil-img

6532

Vsak nakup ti prinese določeno število zvezdic in ko imaš čez 100 zvezdic boš domov dobila zvezdice s popusti na določene artikle. V nekaj dneh pa boš dobila za 10€ zvezdic, ki jih dobiš ob vstopu.

clock-img

05.07.2005, 10:46

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Tako nekako kot je napisala lex, čeprav jaz še zdaj nisem dobila domov kakih zvezdic. sem pa ob večjem nakupu dobila bon za 10 Evrov, ki pa sem ga morala porabiti mislim da v enem mesecu.
Lp

clock-img

05.07.2005, 11:19

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ej nataška kaj ste pa lepega kupili včeraj :bravo:?

clock-img

05.07.2005, 13:03

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Natas@, mi imamo tudi to kartico in jo vedno damo zdaven, ko kaj kupujemo. Včasih nam celo rata, da je potem kaj ceneje:zmeden: drugače pa kar naprej dobivamo na dom neke reklame, kaj je v akciji in pa neke bone, ki so časovno omejeni, a ker mi ne šprehamo nemško, nič ne razumemo in pol vse propade:)-
Sicer gremo pa itak samo ene 2x na leto v Tojsa:(

Lp, Boni

clock-img

05.07.2005, 13:53

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Bejba, kupili smo nekaj za Anžeta (nekakšen volan). A prideta pogledat?

LP

clock-img

05.07.2005, 15:48

clock-img

india

pencil-img

5342

Natas@, jaz sem že sredi maja dosegla nakup nad 100€, kar naj bi po lestvici pomenilo, da dobim prve zvezdice, a zvezdic še ni od nikoder.
So pa včasih kakšne akcije, pri katerih ti kartica malo pomaga.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem