writing-img

Traktor na pedala

clock-img

21.04.2008, 12:51

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš mali muc je totalno nor na traktorje in tako smo se odločili, da mu za rojstni dan kupimo traktor na pedala s prikolico. Ta večji ga že ima in tako je neprestano kreganje okoli tega.
Sedaj pa me zanima, če ima kdo izmed vas traktor znamke Big Jimmy ali Rolly Toys. Ati se namreč navdzušuje za Peg Perego, ampak je cenovno ful dražji, zato me zanima kvaliteta zgoraj omenjenih, ki so nekoliko cenejši. Mora pa biti malo boljša kvaliteta, ker je skoz akcija z njim, radi pa bi ga imeli vsaj za nekaj let user posted image .

Hvala

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

21.04.2008, 20:51

clock-img

2XXL

pencil-img

50

Kot sem že večkrat napisala, so Bigovi traktorji ful dobri. Sploh je Bigova plastika in izdelava zelo dobra. Mi smo res zelo zadvoljni, pa imamo kar nekaj stvari od njih:http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=57. Kar smo prerasli, pa imajo že drugi otroci, pa je še vedno vse ko novouser posted image . Dober nakupuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem