writing-img

Trampolin

clock-img

12.06.2008, 12:54

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

Kje in kakšnega naj kupimo?
V e. leclercu so bili sedaj v akciji, pa smo jih žal zamudili! user posted image Kje ste jih kupile ziste, ki jih imate, kako se obnesejo?
Je kvaliteta res veliko odvisna os cene? Tisti v quelle-ju baje niso fajni, ker so trdi! Je temu res tako.
Hvala za vse informacijeuser posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil shorty -- 13.6.2008 17:41:04 >

clock-img

12.06.2008, 13:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A v leclercu jih nimajo več? Šajser - pa smo ga mi hoteli kupit tam user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.06.2008, 13:14

clock-img

simonamaja

pencil-img

45

V MB - ju jih dobijo jutri popoldan, vendar po redni ceni! ŽAL, tudi mi smo prepozno izvedeli. Akcija je namreč trajala do 8.6.user posted image

clock-img

10.07.2008, 15:25

clock-img

lejla1

pencil-img

1

Mi smo kupili trampolin od firme Akrobat in moram reči, da smo zelo zadovoljni. Res, da se da dobiti marsikaj ceneje, ampak ko sem videla tistega v Mercatorju, me je vse minilo. Pri Akrobatu imaš izbiro in svetovali so nam, kaj bi bilo primerno za naše otroke. Ravno tako imaš garancijo. Pri tistih iz Mercatorja, pa nisem prepričana, če lahko sploh dajo kakšno garancijo in kdo bo dobavljal rezervne dele. Za mene je tudi 200€ veliko, če jih vržem stran. Pa veliko sreče pri izbiri.

clock-img

11.07.2008, 08:10

clock-img

honey

pencil-img

2567

V Hervisu imajo trampoline mislim da so nekje po 130, 140 € v kompletu z zaščitno mrežo (kar pa je obvezna oprema pri trampolinu). So sicer veliki - premer 3 m, ampak je super. Naš uživa na njem 100/h. Je pa res kvaliteten, nosilnost ima do 150 kg, močne noge in ogrodje, v glavnem super stvar. Ne vem pa, do kdaj imajo akcijo v Hervisu. Pokliči in vprašaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem