writing-img

Trde brisače

clock-img

20.07.2007, 13:21

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Hoj,

ima kakšna idejo, zakaj so naše brisače v zadnjem času ful trde... Se komaj obrišeš z njimi - peeling sto na uro...
Pa dam v pralni stroj mehčalec, obesim jih zunaj v senci, poberem jih takoj ko so suhe... Pa vseeno - se mi zdi, da jih komaj zložim - so kot velike plahte?!user posted image user posted image user posted image Vse ostale stvari so čisto OK...

clock-img

20.07.2007, 13:24

clock-img

Anonimen

Mogoče daš preveč praška.

Al pa so že stare.

clock-img

20.07.2007, 13:26

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pojma nimam, mogoče se preveč posušijo, preveč praška, starostni pojav, ....

Mi jih sušimo v sušilcu in so kot putrček....

clock-img

20.07.2007, 13:26

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Mogoče daš preveč praška.

Al pa so že stare.

user posted image No, ene so res že stare, druge pa imam cca. dobre pol leta, pa so enako trde...
Prašek?! Na to pa nisem pomisila - bom naslednjič poskusila dati malo manj, čeprav dajem toliko, kot je predpisano...

LP a

clock-img

20.07.2007, 13:31

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz uporabljam tekoči prašek (ariel) in brisače običajno malo v sušilca vržem, ker se zdaj posušijo kot poper in so trde. Pozimi se pa dolgo sušijo in direkt zasmrdijo. Kaj pa vem, edino sušilec naredi brisače mehke.

lp

clock-img

20.07.2007, 13:37

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Da jih naredi sušilec vem... Lahko je pa res preveč praška... Sušila sem jih, recimo danes, točno eno uro, pa so res pošteno trde...

lp A

clock-img

20.07.2007, 14:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

starostni pojav, ....

user posted image user posted image user posted image  Al si me zdaj nasmejala. Sam te trde vsaj kaj obrišejo, tiste mehke, čisto nove pa nič od nič.

clock-img

20.07.2007, 15:03

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Al si me zdaj nasmejala. Sam te trde vsaj kaj obrišejo, tiste mehke, čisto nove pa nič od nič.

Srki meni so tud všeč bolj trde,ko kupim nove jih večkrat operem, da potem ratajo bolj trde ko se posušijo!user posted image

clock-img

20.07.2007, 15:04

clock-img

fragola

pencil-img

3082

No zdaj pe je še moj odgovor v kvadratku!user posted image

clock-img

20.07.2007, 15:10

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nč hudga, sem prebrala tvoj odgovor.

clock-img

20.07.2007, 15:18

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, srki, se strinjam, tiste, nove, mehke, samo "mažejo" kapljice po telesu, grr, tudi jaz tega ne maram.

clock-img

20.07.2007, 15:34

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

meni so pa všeč trde brisače, če perem stroj samih brisač, ne dajem mehčalca nič..pa nimamo mozoljčkov po hrbtu, k se s takimi brisačami drgnemouser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.07.2007, 15:39

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

Tudi mi samo prašek pa nič mehčalca. Pa sušilec pa je. Prej ko sušilca ni bilo so bile pa tudi "šmirgel papir" sedaj so pa super. Če je mehčalec se mi zdi da slabo vpijajo.

Pa starost nima veze. Se jaz brišem z 10 let staro brisačo - nostalgično ... pa je mehka.
Pa bolj mehke so te Svilanitove kot pa kake Mercator & SPar varianta. S emi zdi da je le druga kvlaiteta.

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

20.07.2007, 16:04

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Pa kaj imate vse sušilca????

Jst mam tud trde brisače user posted image , pa brez sušilca sm. user posted image

clock-img

20.07.2007, 19:54

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

To je itak ena izmed boljših naložb za nas gospodinje-sušilec mislim.Tako da kar v nabavo!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

20.07.2007, 20:35

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jst ga imam pa ga uporabljam enih 3x na letouser posted image sušilc mislim

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.07.2007, 21:47

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi ga tudi imamo, ampak zdaj ko je vroče, kar zunaj sušim, so itak stvari prej suhe, kot če bi jih dala v sušilca. Pa še sušilc dodatno segreva stanovanje.

Ups, malo sem zašla s temeuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

21.07.2007, 08:09

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Mi jih sušimo v sušilcu in so kot putrček....

Tudi jaz.

clock-img

21.07.2007, 12:15

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz imam pa rada trde brisače, tiste mehke mi gredo prov na živce, ker ni ne upijejo!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

21.07.2007, 13:10

clock-img

Anonimen

Meni gredo tudi te trde brisače na jetra. Pa jih pol ko jih likam (jap, sem tako tele ki lika brisačeuser posted image ) ful s paro zlikam in je malo boljše. Niso pa nikoli takšne kot bi bile iz sušilca, samo ga žal nimam, kef nimam nikjer prostora za njega. Kopalnica 2x2m, nad pralnim pa bojleruser posted image . Ko bomo prenavljali pa bom imela pralnico in prva stvar je nakup sušilca.

clock-img

24.07.2007, 08:08

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Pa bolj mehke so te Svilanitove kot pa kake Mercator & SPar varianta. S emi zdi da je le druga kvlaiteta.

Mercator ima Svilanitove, pa so za en k***. Spar ma pa neke nemške - so pa baje zlo fajne. Mami jih je kupila in pohvalila - je rekla, da boljše od vsakega Svilanita.

clock-img

24.07.2007, 10:04

clock-img

ammra

pencil-img

88

Če nimaš sušilca jih operi zvečer in jih obesi nekam na prepih. Še pred sončkom jih poberi, da se preveč ne izsušijo. Garantiram, mehke in dišeče.

clock-img

24.07.2007, 13:25

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz jih malo polikam in so mehkejše.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem