writing-img

Trdi bonboni

clock-img

26.02.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

Naši 3,5- letnici še vedno dajem žele bonbone. Pa me zanima kdaj ste začele s trdimi bonboni?
Včasih jo moram pocrtljati z bonbončkom...kaj čem

clock-img

26.02.2007, 20:28

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz mu že sedaj dovolim,da vzame trdega, ko je star 2,5 let, sam sem pa vseskozi zraven dokler ga ne poje, lp

clock-img

27.02.2007, 07:00

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sinu se je pi nekje 3. letih zataknil in do 7. let nisva upala dajat tdih bombonov. Potem pa sva bila zraven, pa še zgrist sta jih morala.
Raje kupim kakšno čokoladico

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.02.2007, 12:32

clock-img

romy

pencil-img

580

IZVIRNO SPOROČILO: noe

Jaz mu že sedaj dovolim,da vzame trdega, ko je star 2,5 let, sam sem pa vseskozi zraven dokler ga ne poje, lp

Si pa dost upaš?
Moj sin je star tudi 2,5 let pa ne ve kaj je to trd bonbon in tud NOČEM da ve kaj je to.Sem bila zraven ko se je 5 let staremu fantku zataknil v grlu; ni hotu it ne naprej ne nazaj....šlo je za sekunde....poklicali smo rešilca in ga rešili....hvalabogu! Sem se takrat mal zamisla in moj otrok trdih bonbonov ne bo dobil. To vedo tudi vsi znanci, prijatelji,...tak da mu nihče ne da!

clock-img

27.02.2007, 21:31

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Od štirih let dalje, prej le tic tac od trde variante in pezz . No, če nikoli ne bo dobil, ne bo znal pa nikoli lizat, so pa res nevarni. pa moji so že veliki in imajo še zmeraj rajši gumijate bonbone

clock-img

27.02.2007, 21:41

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Od trdih dam 2,5 letniku pez bombon, od čokoladnih pa smartije. Že to je preveč user posted image . Ne vem no, nekateri pri tej strosti dajejo otrokom že čigumije user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

28.02.2007, 20:59

clock-img

noe

pencil-img

982

S tem nisem mislila ,da je skozi trde bonbone.Drugače je vseskozi katjes in haribo, trde je do sedaj pojedel kakšne štiri, ker jih je slučajno dobil od znancev , ko sva bila zunaj.

clock-img

03.03.2007, 14:17

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz mu dajem samo PEZ bonbone. star je 2,8let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem