writing-img

Trdi kakec

clock-img

08.11.2005, 15:21

clock-img

Anonimen

Nik ima že kakšna 2 tedna trdi kakecuser posted image , čeprav vsak dan kaka(včasih tudi 3x na dan)(pač vse skupaj je trdo in aka prave krogliceuser posted image  in nasploh zelo dosti prda in nič ne gre ven)user posted image , nevem kaj mu naj dam, da bi blo pač lažje za akatuser posted image Kaj svetujete?!

clock-img

08.11.2005, 15:27

clock-img

mammy26

pencil-img

634

moja Tia ima sedaj po uvajanju goste hrane, problem z kakanjem... in sicer jo to zelo boli. Dala sem ji glicerinsko svečko, pazim da ne poje preveč mlečnih izdelkov, razen mojega mleka.... toliko da se ji prebava normalizira.

clock-img

08.11.2005, 15:48

clock-img

Anonimen

Odpirajo na hitro poparjene kamilice, pa zelo sladkane morajo biti.
Pa Nika moti, ko tako trdo kaka? Mislim, a izgleda, da ga boli? Če ne, bi jaz pustila vso stvar pri miru. Bo najbrž samo prešlo.
Razen če niste začeli uvajati kakšno gosto hrano, ki zapira. To pa je možno. Ne vem niti, koliko je star.

clock-img

08.11.2005, 15:49

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Ce ze uvajata gosto hrano, bo najbrz vzrok, da sta prehitro povecala kolicine (posebaj hruska in jabolko male napenjata). Ker se cel prebavni sistem na novo hrano navaja, naj bi gosta hrana sele scasoma (recimo v enem mesecu)  v celoti nadomestila en celoten obrok, do takrat kolicine povecujes zgolj po zlickah...pa ne bi smel imeti tezav.
Sicer pa poskrbi, da popije dovolj tekocine. Nas pediater je enkrat rekel, da naj bi mali zauzili dcl na kg telesne teze (seveda med tekocino v tem primeru steje tudi mleko, juhica;..).

Priporocam pa domac caj iz kamilic, kumine, lovorja, janeza, majarona. Vsakega po zrno, cvet, list na priblizno 2dcl pa bo poleg boljsega kakaknja tudi vetrov manj.

clock-img

08.11.2005, 16:43

clock-img

Anonimen

Hvala za info, Nik je pa drugače star dobrih 5 mescov in imava že 1 samostojni obrokuser posted image Žal pa res dosti manj pijemauser posted image Tak, da vsak ml je dobrodošeluser posted image

clock-img

09.11.2005, 07:23

clock-img

afrika

pencil-img

283

kakšna kašica iz polnozrnatih žitaric, ki vsebujejo balastne snovi bo pripomogla, da bo blato mehkejše in da bo lažje kakal.

clock-img

09.11.2005, 08:40

clock-img

POCA

pencil-img

51

Ja tudi midva sva imela nekaj problemov z odvajanjem in sva jih brez vecjih tezav resila tako, da sem user posted image  skuhala kompotek (majhna kolicina) iz suhih sliv, sive sem nato olupila in mu jih pretlacila ter naredila kasico in mu jih dala za popapcat, kompotek pa za popit in glej ze po 1/2 h je bil odresenuser posted image

clock-img

10.11.2005, 12:52

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

V času uvajanja sva imeli enak problemuser posted image . In sem ji v tistem času namesto navadnega adaptiranega mleka pri enem obroku - kašica, začela dajati Novalac IT proti zaprtju. Že zjutraj je imela mehak kakecuser posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem