writing-img

Trebušček

clock-img

05.04.2007, 18:13

clock-img

copatek

pencil-img

200

Mene pa zanima, kdaj se vam je tistim, ki ste že dalj časa noseče, začel poznati trebušček. Sama sem sicer šele v 5. tednu, zakar je še absolutno prekmalu, vendar me vseeno zanima, kdaj se lahko veselim lepo zaobljenega trebuščka. user posted image  Hvala za vaš odgovor!

clock-img

05.04.2007, 18:18

clock-img

jooly

pencil-img

932

Če si prvič noseča, lahko trebušček pričakuješ mao kasneje (meni se npr. ni videl popolnoma nič do četrtega meseca user posted image ), zdaj v drugo pa se mi že pri 8 tednih pozna kot bi bla v 4. mesecu user posted image .  Baje ima to neko vezo z mišicam, ki so v drugi nosečnosti že precej ohlapne.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

05.04.2007, 18:43

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Meni se je ta prvič nekje okrog 4,5 meseca poznalo, pa pod pulovejem se sploh ni videlo. Nekje po 3 mesecu pa je bil pas malo ožji.

clock-img

05.04.2007, 18:59

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Noseča sem prvič. Poznati se mi je začelo nekje okrog 4,5 meseca.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

05.04.2007, 19:33

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

V prvi nosečnosti se mi full dolgo ni videl trebušček, nekje pri 6. mesecih, sedaj pa sem v drugo noseča (13 tednov) in se mi zdi, da imam trebuh kot takrat v 6. mesecuuser posted image ...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.04.2007, 19:38

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Šele nekje konec 5meseca je zgledalo tako, kot da bi se res fejst najedla. Dejansko si pa vedel, da sem noseča šele nekje v 6mesecu? Se na začetku ful nisem dosti zredila, potem je šlo PA SAMO NAVZGOR user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2007, 23:56

clock-img

copatek

pencil-img

200

Ja, to je moja prva nosečnost, tako da bo potrebno na trebušček, glede na vaše izkušnje, še malce počakati.user posted image Še enkrat hvala za vaše odgovore.

clock-img

06.04.2007, 08:29

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz sicer pričakujem dvojčka in je to moja prva nosečnost. Poznati pa se mi je začelo od cca 13t naprej....

clock-img

06.04.2007, 08:49

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Tukaj pa res ni enega pravila. Odvisno je ali si suha ali si močnejše postave, visoka, nizka...
jaz sem velika in srednje postave. Vsaka nosečnost se mi že kar zgodaj pozna. ker drugače nimam nič trebuha, se mi hitro izboči v nosečnosti. tako da se mi vidi že proti koncu tretjega meseca, v začetku četrtega.
Ena moja prijateljica denimo, pa je zelo močna in se ji sploh ni videlo, da je noseča....

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

06.04.2007, 08:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, to ni ravno pravilo.
Jaz sem kar velika in suhcena, pa se mi je tako pozno začelo poznat user posted image user posted image user posted image

Copatek, nič bat, slej kot prej boš mela ORNG trebušček, user posted image bo pa notri veselo delal salte in poskakoval, tako da nič bat. Ti ne uide user posted image user posted image

clock-img

06.04.2007, 08:53

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

No, to ni ravno pravilo.
Jaz sem kar velika in suhcena, pa se mi je tako pozno začelo poznat user posted image user posted image user posted image

Copatek, nič bat, slej kot prej boš mela ORNG trebušček, user posted image bo pa notri veselo delal salte in poskakoval, tako da nič bat. Ti ne uide user posted image user posted image

Pa vidim, da si decembrka user posted image user posted image user posted image ČESTITKE od lanske user posted image

clock-img

06.04.2007, 09:05

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Prvič se mi zelo dolgo sploh ni videlo. Sama sem opazila, da so malo tesne hlače nekje v 4-5 meseca. Pri prvi me je soseda vprašala, ko sem šla s tamalo ven, čigavo imam user posted image

V drugo,...kriza. 10 tednov, pa hlače niso šle gor. Sploh ne. In to nosečnost sem kot user posted image , sam ne tko aktivna. user posted image
To je po moje odvisno od posameznika in vsaka nosečnost je drugačna.
Dalj ga ni, boljše je...vsaj glede oblekuser posted image

clock-img

06.04.2007, 15:14

clock-img

ronja

pencil-img

15289

1. noseča, še v 5. mesecu se ni videlo, tako da bi kdo vedel, ne da mu prej povem... V 4. mesecu so me kolegice na plavanju spraševale, kje ga mam... Res pa da original nisem mela čisto nič trebuščka in sem ga jaz že ornk vidla, samo vsem ostalim se je zdelo to čisto normalen trebuh - pa ni bil, je bil user posted image user posted image

No, zdaj pa večina vseeno že vidi, hihi, sem pa že 7. mesecuser posted image

clock-img

06.04.2007, 15:16

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Aja, ene kavbojke z nizkim pasom pa še zdaj oblečem... Prvič sem nosečniške hlače oblekla pred kakimi 2-3 tedni...

clock-img

06.04.2007, 19:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.04.2007, 00:35

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Zivepo, bodi vesela, ti vsaj g. ne bojo morili, da se premalo pozna! Meni do zdaj sicer niso nič rekli, so rekli, da lepo raste, no, na zadnjem pregledu, ko so pa vsi ostali videli, da je zrasel, je  pa rekla, da ni nič zrasel bušiuser posted image

clock-img

10.04.2007, 11:32

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Zame je to prva nosečnost in se mi zdi , da se mi je kar hitro poznal.. sicer sem bolj suhe postave.. in v tretjem mesecu nisem mogla skriti.... Sicer sem vedno nosila bolj oprijete majnčice in temu podobno, tako da je bilo kar hitro opazno..

clock-img

10.04.2007, 12:06

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

copatek, jest sem v 8 tednu sedaj, pa mam že malo problem s hlačami, ker me ene že preveč tišijo... je pa to moja 1. nosečnost...

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

10.04.2007, 12:13

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Sem drugač bolj suha noseča sem drugič pozna pa se mi od 15 tedna naprej.  Enako je bilo tud v prvi user posted image .  Prvič  sem se tudi še ful redila zraven tako da je bil kar lep okrogel.user posted image   Je pa odvisno tud malo od legeuser posted image .  Jaz sem nosila bolj zadaj, nekatere pa nosijo bolj spredaj in se jim vrjetno zato tudi prej pozna.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 10.4.2007 12:18:24 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

10.04.2007, 12:28

clock-img

Solero

pencil-img

466

Kako pa kaj izgledajo trebuščki v 7. mesecu?? Jaz bom imela takrat počitnice, pa še ne vem, bi šla s takih trebuhom na morje ali ne...?? Zdaj pa sem noseča 14 tednov in o trebuščku ni ne duha ne sluha, niti kepice ni. Hmm...user posted image

clock-img

10.04.2007, 14:08

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Solero, jaz sem trenutno v 7. mesecu in trebuščki so takrat že kar konkretni, ampak ne vem, zakaj zato ne bi šla na morjeuser posted image . Jaz mislim it še junija na morje, pa imam takrat rok...

clock-img

28.04.2007, 22:50

clock-img

Anonimen

Jaz sem v 18tednu5dan, pa se mi zdi, da ni še to to, ni še tisti ta pravi trebušček. Izgleda kot, da sem se preveč najedla.

clock-img

28.04.2007, 23:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

v sedmem mesecu prve nosečnosti so me začeli spraševati: "ja, zdaj bo pa kmalu, a ne?".user posted image  sem imela trebuh kot tovornjak. sicer sem drobne postave. bomo videli kako bo v drugo. verjetno lahko pričakujem en orng trebuh.

ne skrbi copatek. trebušček pride in na koncu ga že komaj za sabo vlečešuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

29.04.2007, 18:28

clock-img

tinki_winki

pencil-img

95

Jaz sem pa v 16t4d (prvič user posted image ) pa se mi že kar pozna. Se mi zdi, da se mi je v zadnje tednu kar znatno povečal. Sicer sem pa srednje postave. Je pa tak, da če bi želela, bi ga še vedno lahko skrila oz. tisi ki ne ve, nemore z zagotovostjo trditi, da je to to.

clock-img

29.04.2007, 19:13

clock-img

Anonimen

Pozdravljene
Noseča sem 13 tednov 1 dan. Moram reč, da ne morem razen 1 hlač nobenih več zapeti in sicer že od 8. tedna dalje. Sta mi v zadnjem tednu pa že 2 rekla, da se mi zdaj pa že mal vidi trebušček, tako da, kdor hoče, zdaj že lahko vidi spremembo.
Lp, Anonimna 7

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem