cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trebušček v začetku 11.tedna?

clock-img

05.11.2005, 17:34

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

Punce!
zdaj pa po resnici povejte. Ali je možno, da sem dobila trebušček že v 11.tednu, sem prvič noseča, ali je to posledica napihnjenosti in malce večjega apetitauser posted image  Če je to slednje me prosim vas pokregajte, ker že tako ali tako nisem med najbolj vitkimi in si ne predstavljam kakšna bom čez pol leta...user posted image !
pozdravček
Taška

clock-img

05.11.2005, 18:10

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz mislim, da je možno, da se ti že nekoliko pozna. Jaz sem v 14. tednu, pa veljam za bolj vitko, pa se mi trebušček tudi že pozna. Hlače lahko zapnem le še ene, zredila se pa nisem še nič. Tako, da...

clock-img

05.11.2005, 19:11

clock-img

Anonimen

Nataša31, kdaj se ti je pa začel večat apetit? user posted image  in koliko več poješ?

clock-img

05.11.2005, 19:23

clock-img

Nataša31

pencil-img

260

matejka!

Apetit se mi je povečal, ko mi je nahlo biti slabo. Če pojem več ne vem, se probam pazit. Ampak sladkarije...To pa gre kar samo v usta. Saj vem, da ne bi smelauser posted image .
Taška

clock-img

05.11.2005, 20:08

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Ja seveda je možno. Jaz sem pri sebi spremembo opazila že nekje v 8. tednu, pa čeprav je nihče drug ni. Nekje okoli 12. tedna pa sem si kupila že prve nosečniške hlače.

Lepo nosečnost ti želim! user posted image

clock-img

05.11.2005, 20:09

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem bila zelo suha, tako da so mi že v 2-3 mesecu bile vse hlače v pasu premajhne.

Meni je bil v ponos in sem komaj čakala, kdaj se mi bo bolj videlo.

clock-img

05.11.2005, 21:56

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Če ne ješ nič več kot prej je najverjetneje da si napihnjena še posebej če je to prvi otrok, vsaj tako je bilo pri meni, zjutraj sem lahko oblekla vse hlače, po 12 uri oz. zvečer so bile pa vse premajhne sem morala imeti gumb odprt.

clock-img

07.11.2005, 16:37

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

Ja pomoje je tudi napihnjenost, ker jaz sem v šestem tednu pa mam tud popoldne zaradi napihnjenosti probleme s hlačami. Boljše je krilo, ker ga samo mal gor potegneš v pasu pa je boljše, na koncu dneva greš z mini krilom domov user posted image

clock-img

07.11.2005, 16:40

clock-img

Barbela

pencil-img

239

Ja, čist možno je. Tudi meni se je že kmalu videl. V 12 tednu nisem mogla več zapreti gumba na kavbojkah. user posted image

clock-img

07.11.2005, 16:54

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

no evo. mi o trebuščkih men pa knof odletu!!! Ravnokar user posted image  Kriza.

clock-img

07.11.2005, 20:31

clock-img

marmeladni krofek

pencil-img

18

ojojuser posted image  to pa more bit kriza, če gumbi stran letijo...user posted image  jz morm že hlače puščat odpete...res bed

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem