writing-img

Trebuščki

clock-img

28.04.2005, 20:46

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ker načrtujeva :duda:, si ogledujem tudi vaše fotografije trebuščkov in se mi zdi ful lepo videt nosečnico z velikim trebuhom, tudi sama si tega želim, samo nikakor si ne morem sebe predstavljat s takšnim trebuhom. Predvsem pa kako ga bom prenašala okoli.

clock-img

28.04.2005, 20:52

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

boš vidla kako lepo je imeti bušija prav ponosna sem bila ko sem ga imela,le da je bil moj zelo velik;)

clock-img

28.04.2005, 21:11

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

ej ful noro je.Sam žal mi je da nima tolk slik. No mislim mam jih, vendar je polno drugih na sliki, pa še veliko jih je s telefonom slikanih:(

Tko da ti kar uživaj v pričakovanju buhija!:)-:)-:)-:)-

clock-img

28.04.2005, 21:26

clock-img

Anonimen

Meni ni bilo nič fino. Sploh ne.

clock-img

28.04.2005, 21:33

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Jaz sem "obsedena" z nosečnicami. Sem jaz tud ful ponosna na svoj trbušček. Komaj čakam da bom spet :nosecka:

lp:)

clock-img

28.04.2005, 21:45

clock-img

Anonimen

Meni je bilo tudi zelo fajn. Ljudje te takoj gledajo drugače, vsi so tako prijazni, namesto tebe nosijo stvari, odpirajo vrata,...Vsaj enkrat vso pozornost usmeriš nase oz. na svoj trebušček. Fajn, ja. A trenutno si ga še ne želim znova, kot Urška*. Mogoče čez leta......:zmeden2::zmeden2:

clock-img

28.04.2005, 22:01

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

He he Blacy, jaz bi kar stalno nosečka:bravo:

Sem se norca delala ko sem bla noseča da bi mi ljudje tud lahko nosli 2 leti tako kot sloni:ups::)-

clock-img

28.04.2005, 22:10

clock-img

Anonimen

Ja, ja, tako bi jaz tudi. Samo nosečka, potem pa raje ne....no, saj je z vsakim dnem boljše. Če bi človek imel veliko pomoči, potem že, drugače pa sem preveč potrebna počitka sedaj. No, in namesto tega, da bi spala, čepim na RR. Prava sem, kaj?:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

28.04.2005, 22:12

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Jaz sem ista, zaspana sem že ko hudič:zaspan:, pa še kar na RR visim.

Kaj čemo, take pač smo.:)-

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem